Par Daugavpils Municipālās policijas darbiniekiem tiek saņemta viena–divas sūdzības gadā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēdējo piecu gadu laikā no pilsētniekiem tiek saņemta viena–divas oficiālas sūdzības par Daugavpils Municipālās policijas darbiniekiem.

Municipālās policijas priekšnieks Vladimirs Gudakovskis ziņo, ka par katru oficiāli saņemto sūdzību tiek veikta dienesta pārbaude.

2009. gadā tika saņemtas divas sūdzības, viena no kurām saistībā ar soda naudu par ceļu kustības noteikumu pārkāpšanu, bet otra par darbībām pret personu, kura tirgojās neatļautā vietā.

2010. gadā par policijas darbinieku pasūdzējās saistībā ar mantu atsavināšanu. 2011. gadā tika saņemtas divas sūdzības: par valsts valodas lietošanu un darbinieka darbībām, kuras viņš veica ceļu satiksmes negadījuma novēršanai, fiksējot pārkāpumu.

2012. gadā par Municipālās policijas darbiniekiem tika saņemtas divas sūdzības, viena no kurām bija par neapturētu aizliegumu saistībā ar apelētu administratīvo pārkāpumu protokolu, bet otra – par sastādīto protokolu.

Pērn arī tika saņemtas divas sūdzības: par sastādīto protokolu un par iesnieguma pieņemšanu. Šogad viena sūdzība saņemta saistībā ar telefoniska izsaukuma apstrādi.


Написать комментарий