Kārsavas novadā nodurts vīrietis

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Vakar vakarā kādā privātmājā Kārsavā atrasts vīrieša līķis, kuram konstatēta durta brūce sirds rajonā, ziņo Valsts policijas preses dienests.

Aizdomās par personas nonāvēšanu policija aizturēja kādu sievieti.

Vakar, 11.augusta vakarā policijā tika saņemta informācija par to, ka Kārsavas novada Kārsavā kādā privātmāja atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm.Ierodoties notikuma vietā, tika noskaidrots, ka bojā gājušais ir 1963.gadā dzimis vīrietis. Pēc sākotnējās apskates cietušajam konstatēta durta brūce sirds rajonā.

Veicot neatliekamās izmeklēšanas darbības, uz aizdomu pamata par vīrieša noduršanu policijas darbinieki aizturēja 1952.gadā dzimušu sievieti, kura šobrīd ievietota īslaicīgas aizturēšanas vietā. Pēc sākotnēji noskaidrotās informācijas starp abām personām, kopīgas alkohola lietošanas laikā, izcēlās konflikts, kā rezultātā sieviete ar nazi iedūra cietušajam.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta (slepkavība). Policija turpina kriminālprocesa izmeklēšanu un skaidro precīzus notikuma apstākļus un aizturētās sievietes rīcības iemeslus.


Написать комментарий