Maxima trūcīgajām ģimenēm dāvina Līgo pārtikas komplektus

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Turpinot pērn iesākto tradīciju, 19.jūnijā, "Ziedot.lv" Labdarības mājas pagalmā notika Jāņu ielīgošanas pasākums, kura ietvaros lieveikalu tīkls "Maxima Latvija" 100 Rīgas trūcīgajām ģimenēm ar bērniem vecumā līdz 2 gadiem dāvināja Līgo svētku pārtikas komplektus.

Pirmssvētku nedēļā "Maxima Latvija" kopā plāno izdalīt 700 pārtikas komplektus ģimenēm visā Latvijā.

Pasākuma ietvaros 100 trūcīgās ģimenes no Rīgas šodien "Ziedot.lv" Labdarības mājas pagalmā ieskandināja Līgo svētkus, dziedot tradicionālās dziesmas, pinot Jāņu vainagus, dejojot, fotografējoties un arī baudot bagātīgo Līgo svētku mielastu.

Līgo mielasta laikā "Maxima Latvija" ģimenēm dāvināja Līgo svētku pārtikas komplektus, kuros ietilpst "Meistara marka" gaļa grillēšanai, cepamdesas, Jāņu siera rituļi un mazu bērnu iecienītie cepumi.

"Ziedot.lv ar trūcīgajām ģimenēm ikdienu ir kopā to bēdās, bet šoreiz ir lieliska iespēja būt kopā arī priekos, svinot vasaras saulgriežus. Pateicoties lielveikala bagātīgajai dāvanai, trūcīgajām ģimenēm visā Latvijā būs iespēja sarūpēt mielastu svētku galdam," ir gandarīta "Ziedot.lv" vadītāja Rūta Dimanta.

Līgo svētku pārtikas komplektus ar "Ziedot.lv" starpniecību saņems ne tikai rīdzinieki, bet arī vairāk nekā 600 trūcīgās ģimenes no Saldus, Talsu, Limbažu, Jelgavas, Madonas, Cesvaines, Lubānas, Ogres, Madlienas, Lielvārdes un Ķeguma novadiem, kur pārtikas komplektu izdalīšana notiks "Maxima Latvija" reģionu veikalos sadarbībā ar vietējām organizācijām.

Šī ir lielveikala tradīcija, kura aizsākta jau 2013. gadā un kuru uzņēmums plāno attīstīt arī turpmāk.


Написать комментарий