Dženifera Lopesa saņems apbalvojumu par geju un lesbiešu tiesību aizsardzību 1

foto: loveradio.ru
foto: loveradio.ru

Pazīstamā dziedātāja, aktrise un programmas „Americal Idol” tiesnese saņems goda apbalvojumu 25. GLAAD Media Awards ceremonijā par aktīvu seksuālo minoritāšu atbalstu.

Šovbiznesa pārstāvji saņem šo apbalvojumu kā pateicību par ieguldījumu geju kultūras attīstībā.

Iepriekš šādu apbalvojumu saņēma Vudija Goldberga, Antonio Banderass, Dženeta Džeksona, Kristīne Čenoveta, Laiza Minelli, Elizabete Teilore un citi.

44 gadus vecā aktrise šogad izcēlās ar viendzimuma laulību atbalstu, – vēsta americaru.com.

„Kad runa ir par viendzimuma laulībām, es vienkārši ticu mīlestībai”, – Lopesa pateica GLAAD. – „Es ticu, ka, kad divi cilvēki atrod un mīl viens otru, viņiem ir tiesības dzīvot ar tādām pašām privilēģijām, kādas ir visiem”.

Lopesa ir seriāla „Fosteri” izpildproducente, kurā parādīts lesbiešu pāra stāsts, kurš kopā audzina bērnus. Izveidot seriālu Lopesu daļēji iedvesmoja viņas tante, kura saskārās ar sabiedrības aizspriedumiem savas seksuālās orientācijas dēļ.

„Pateicoties viņas darbam, kuru viņa ieguldīja, lai īstenotu projektu „Fosteri” dzīvē, Lopesa ne tikai aicināja cilvēkus pieņemt jaunos un pieaugušos gejus un lesbietes, bet izraisīja arī jaunu mūsu sabiedrības atbalsta vilni savu fanu vidū visā pasaulē”, – teica alianses prezidente un izpilddirektore Sāra Keita Elisa.

Ikgadējā apbalvošanas ceremonija notiks 12. aprīlī Losandželosas Beverlihilzā.  


Написать комментарий

Protams, homoseksuālistiem ir visas tiesības adoptēt bērnus, skaidri apzinoties to nežēlīgo attieksmi pagalmā un skolā, kas būs pret viņiem. Un uzspļaut, kas notiks tiem bērniem smadzenēs un galvās, ka tik homoseksuālistiem ir labi, vai ne? Tiem taču ir tiesības!!