Holivuda: Džerards Batlers vecmeitu ballītē pavedināja svešu līgavu

foto: woman.ru
foto: woman.ru

44 gadus vecais Holivudas skaistulis, filmu „Kailā patiesība” un „Galvu mednieks” zvaigzne Džerards Batlers aplaimoja svešu līgavu. Aktieris negaidīti ieradās savas fanes vecmeitu ballītē un ar savu klātbūtni ļoti iepriecināja līgavu un viņas draudzenes.

Līgava Maija Nogiča ar draudzenēm atnāca uz vienu Sidnejas piestātni, kurā viņa iznomāja ballītei jahtu. Jautrajām dāmām par pārsteigumu viņam nolēma pievienoties Džerards Batlers.

Sidnejā slavenība filmējas jaunajā filmā, bet brīvajā laikā pastaigājas pa pilsētu. Brīvdienā Batlers nejauši atradās tajā piestātnē, kurā meiteņu kompānija svinēja vecmeitu ballīti. Aktieris uzzināja, ka līgava ir viņa bijusī fane, un nolēma sagādāt viņai pārsteigumu, – vēsta eurosmi.ru.

Aktieris iegriezās ballītē, ar ko radīja furoru viesu vidū. Meitenes burtiski metās virsū kino zvaigznei, bet pats Batlers nevēlējās būt par „programmas naglu”, jo šie svētki bija veltīti līgavai. Aktieris nofotografējās ar līgavas draudzenēm, apkampa Maiju, novēlēja viņai laimīgu laulības dzīvi un pameta viesības tikpat negaidīti, kā ieradās.

Vēlāk meitenes līgavainis, kurai palaimējās tikties ar savu elku, pateica, ka Džerards atstāja  stipru iespaidu. Un jaunais cilvēks nebūtu pārsteigts, ja viņa izredzētā padotos Amerikas aktiera valdzinājumam. 
 


Написать комментарий