Potenciālo tramvaju piegādātāju lielas intereses dēļ konkursa termiņš ir pagarināts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Konkursā par tramvaju piegādi Daugavpilī aploksnes ar pretendentu piedāvājumiem tiks atvērtas nevis 27.martā, kā bija plānots, bet 23.aprīlī.

AS „Daugavpils satiksme” valdes locekle Sabīne Šņepste pastāstīja portālam Gorod.lv, ka konkursa termiņš esot pagarināt uz mēnesi, jo pretendenti izrāda par to lielu interesi, un pretendenti, kuri sadarbojas ar ārzemju ražotājiem, nevar laicīgi sagatavot piedāvājumus, tāpēc ka dokumentācija ir jāpārtulko. 

S.Šņepste pastāstīja, ka pagaidām vislielāko interesi izrāda par otro konkursa daļu, t.i., 4 sešasu vagonu piegādi. Jautājumus par četrasu vagoniem pretendenti neuzdod, iespējams, viņiem viss ir skaidrs un tiek sagatavoti piedāvājumi, izteica pieņēmumu valdes locekle.

Ministrija esot atļāvusi pagarināt piedāvājumu iesniegšanas termiņu, un projekta realizācijai tagad jābūt pabeigtai līdz 2015.gada 31.augustam. Daugavpils izredzes beidzot saņemt ilgi gaidītos vagonus esot nedaudz cerīgākas.

Atgādināsim, ka šoreiz konkurss par tramvaju piegādi ir sadalīts 3 daļās: A daļa – 8 četrasu vagoni, B daļa – 4 sešasu vagoni, C daļa – 2 četrasu vagoni. S.Šņepste portālu iepriekš informēja, ka konkursa nolikumā pasūtītājam nav tiesību norādīt konkrētu ražotāja marku, tādēļ konkursā varēs piedalīties dažādi uzņēmumi. Projekta koordinatore paziņoja, ka konkursa dokumentācija ir izstrādāta tādā veidā, lai maksimāli palielinātu konkursa pretendentu skaitu un maksimāli samazinātu sūdzību saņemšanas iespējas.


Написать комментарий