Daugavpiliešus aicina uz Starptautisko deju turnīru „Daugavpils kauss 2014”

Šīs nedēļas izskaņā mūsu pilsētā notiks lieli deju svētki.

Sestdien, 29.martā, Olimpiskajā centrā septīto reizi dejotāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un Baltkrievijas piedalīsies Starptautiskajā deju turnīrā „Daugavpils kauss 2014”.

Deju studijas „Stoptime” vadītājs Aleksandrs Lukša pastāstīja portālam Gorod.lv, ka septiņu gadu laikā šis moderno deju turnīrs no reģionālām sacensībām kļuva par starptautisko pasākumu. Starptautiskā turnīra statusu sacensības ieguva pagājušajā gadā, un tajā piedalījās vairāk nekā 300 cilvēki no dažādām deju studijām. Šogad Daugavpils dejotājiem atkal ir iespēja parādīt savas iemaņas un prasmes.

Pēc A.Lukšas vārdiem, skatītājus, kuri sestdien plkst.11:00 apmeklēs Olimpisko centru, gaida aizraujošs pasākums.

Pirmajā programmas daļā sacensību dalībnieki sacentīsies individuālajā kategorijā – „solo”. Savukārt programmas otrajā daļā skatītāji varēs izbaudīt komandu sacensības kategorijā „Dance Show”.

Daugavpils studiju „Stoptime” turnīrā pārstāvēs vairāk nekā 100 tās audzēkņi. Protams, mājās arī sienas palīdz, bet līdzjutēju atbalsts jauniešiem ļoti noderētu, tādēļ turnīra rīkotāji aicina pilsētniekus un Daugavpils viesus atbalstīt mūsējos un izbaudīt krāšņu šovu.

„Esiet skaļi un jautri, jo skaļāk, jo labāk!”, ir pārliecināti sacensību dalībnieki.

Latvijas atklātais turnīrs „Daugavpils kauss 2014” modernajās dejās norisināsies sestdien, 29.martā, plkst.11:00. Fināls „solo” kategorijā notiks plkst.14:00, bet komandu sacensības „Dance Show” sāksies plkst.15:00.

Ieejas maksa – 3 eiro. Bērniem līdz 7 gadiem ieeja bez maksas.


Написать комментарий