Sudrabas kustībā “No sirds Latvijai” iestājušies 400 cilvēki

foto: rusevik.ru
foto: rusevik.ru

Bijušās valsts kontrolieres Ingunas Sudrabas dibinātajā tautas kustībā "No sirds Latvijai!" iestājušies 432 cilvēki, ziņo LETA.

Ik dienu kustības mājaslapā, kā arī birojā Rīgā un reģionālajās grupās vēlmi kļūt par kustības biedriem izsakot desmit līdz 15 cilvēkiem, sestdien kustības pasākuma informēja tās biedrs, uzņēmējs Viesturs Tamužs.

Lai uzzinātu biedru domas par nozīmīgākajām problēmām valstī un to risinājumiem, kā arī noskaidrot attieksmi pret iespēju dibināt partiju, veikta kustības biedru aptauja.

Kustības biedru vairākums aptaujā ir izteicis vēlmi dibināt partiju, jo veiksmīgs starts Saeimas vēlēšanās esot vienīgais leģitīmais ceļš, lai realizētu tautas vēlmes valsts līmenī, sacīja Tamužs.

Sestdien notiek tautas kustības "No sirds Latvijai!" kustības biedru pirmā darba tikšanās. Kustības biedrus, informējot par tās mērķiem un pamatnostādnēm, uzrunāja Sudraba, tāpat uzrunu teica arī bijušais Satversmes tiesas priekšsēdētājs Gunārs Kūtris.

Kā informēja Sudraba, partijas dibināšana paredzēta 5.maijā.

Sudraba janvārī dibinājusi biedrību - tautas kustību "No sirds Latvijai", bet vēlāk plānots dibināt arī partiju. Biedrībā ir divas amatpersonas - Sudraba un Diāna Novicka.

Sudraba pērn paziņoja par vēlmi saliedēt sabiedrību vienotā kustībā. Sudraba gan atzina, ka viņas mērķis nav pašai vadīt tautas kustību un cilvēkiem ir jāorganizējas pašiem.


Написать комментарий