No čemodāna izlēkušais goblins padzina policijas iecirkni

foto: fedpost.ru
foto: fedpost.ru

Otrajā lielākajā Zimbabves pilsētā Bulavaio notika dīvains incidents: nezināma būtne tā nobiedēja policistus, ka viņi sāka lēkt ārā pa logiem.

Kā ziņo tabloīds Mirror, ģimene, kura dzīvo Bulavaio pilsētā, atnesa uz policijas iecirkni čemodānu un paziņoja, ka nezināma būtne, kura tur atrodas, pieder īrniekam. Ziņkārīgie policisti uzreiz salasījās ap čemodānu un sāka apspriest tā saturu. Pēc neilgas diskusijas viņi nolēma atvērt čemodānu un paskatīties, kas tā ir nobiedējis apmeklētājus.

Pēc viena aculiecinieka vārdiem, kolīdz policisti atvēra slēdžus, no ar asinīm piepildītās pudeles izlēca riebīgs radījums. Negaidītā briesmoņa parādīšanās tik stipri ietekmēja afrikāņus, ka viņi sāka uzvesties policistiem nepiedienīgā veidā – sāka histēriski kliegt un lēkt ārā pa logiem.
Notikuma vietā klātesošais darbinieks piekrita aprakstīt incidentu ar „goblinu” ar nosacījumu, ka izdevums Bulawayo 24 News saglabās noslēpumā viņa personību.

„Sākumā visi salasījās ap čemodānu, lai paskatītos, kas tur sēž. Neviens nedeva atvēršanas signālu – viss notika spontāni. Mēs ar kolēģiem nepiedalījāmies, bet, izdzirdot kliedzienus, atskrējām paskatīties, kas notiek, – viņš atceras. – Bet nepagāja ne minūte, kā policijas iecirknis kļuva tukšs – visi vienkārši aizbēga. Dažiem cilvēkiem nācās lēkt ārā pa logiem, jo visiem neizdevās tikt līdz izejas durvīm. Resni un kalsni policisti ar kliegšanu skrēja”.

Čemodāna atvēršanas brīdī klātesošie vīrieši aprakstīja „goblinu” dažādi. Tā, vieni apgalvoja, ka būtne bija līdzīga čūskai ar suņa galvu, citi stāstīja par būtni, kura atgādina ar zvīņām klātu suni.

Bet viņi visi vienojās par to, ka nezināmā būtne pretīgi smirdēja.

Pirmais, kurš spēja saņemties, bija dziednieks, kurš atnāca kopā ar ģimeni. Pēc aculiecinieku liecībām viņš tika galā ar „goblinu” un sadedzināja to.

Bulavaio policijas priekšnieka palīgs Bekimpilo Ndlovu oficiāli apstiprināja, ka incidents ar briesmīgo būtni tik tiešām ir noticis.


Написать комментарий