V.Pjankovskis: Nezinu, vai Sporta pārvaldē ir novērsti visi trūkumi, taču pie tā tiek strādāts

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Iekšējā audita nodaļas vadītāja pienākumu izpildītais Vladimirs Pjankovskis pastāstīja portālam Gorod.lv, ka ir pārliecināts par pagājušā gada rudenī Sporta pārvaldē (SP) veiktās pārbaudes gaitā izdarītajiem secinājumiem.

Pēc viņa vārdiem, daļa no Iekšējā audita nodaļas izteiktajām rekomendācijām jau esot izpildīta. Piemēram, atmaksāta nauda par degvielas pārtērēšanu un SP vadītājs vairs neesot futbola kluba valdes loceklis. 

„Nezinu, vai ir novērsti visi trūkumi, bet pie tā tiek strādāts, un tas ir fakts”, paskaidroja V.Pjankovskis.

Uz jautājumu, vai audita rezultāti un SP vadītāja Aleksandra Isakova aiziešana no amata ir savstarpēji saistīti, auditors neatbildēja, atzīmējot, ka šis jautājums neesot viņa kompetencē.

V.Pjankovskis paziņoja, ka jaunajā gadā esot ieplānotas vairākas pārbaudes, kurās viņš arī piedalīsies. Piemēram, šogad atkal pārbaudīs Sociālo lietu pārvaldi un Sporta pārvaldi, lai noskaidrotu, kādas izmaiņas notikušas un pārliecinātos, vai kādu jautājumu risināšanā nav nepieciešama speciālistu palīdzība.

Atgādināsim, ka Iekšējā audita dienesta Daugavpils Sporta pārvaldē veiktā pārbaude noslēdzās pagājušā gada 9.septembrī. Tomēr Pārvaldes vadītāja amatu Aleksandrs Isakovs atstāja tikai decembra beigās, līdz konkursa beigām viņš pildīs iestādes vadītāja pienākumus. Pēc jauna vadītāja iecelšanas A.Isakovs strādās par viņa vietnieku, jo, pēc pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieka J.Dukšinska vārdiem, viņam esot liela vadības darba pieredze sporta jomā.


Написать комментарий