Pa Jūrmalu defilē pati Ksenija Sobčaka

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Starp aizvadītajā nedēļā Jūrmalā notikušajām televīzijas šova Comedy Club jubilejas svinību viesiem bija arī populārā Krievijas televīzijas raidījumu vadītāja, žurnāliste un savulaik kā "ballīšu lauvene" slavenā Ksenija Sobčaka.

Lai gan Sobčaka un viņas vīrs - aktieris Maksims Vitorgans - Jūrmalā bija ieradušies jau nedēļas vidū, Comedy Club šova filmēšanas Dzintaru koncertzālē viņi apmeklēja tikai nedēļas nogalē, bet jau pirmdien devās prom no Latvijas.

Pēdējā pusotra gada laikā Sobčaka kardināli mainījusi savu tēlu, bet Jūrmalā viņa demonstrēja divus dažādus stilus - gan savulaik iecienīto "glamūrīgo"  ģērbšanās stilu, gan ikdienišķo.

Sestdienas vakarā Dzintaru koncertzālē Sobčaka ieradās, uzcirtusies baltā kleitā, augstpapēžu kurpēs un sarkani krāsotām lūpām, bet svētdienas vakarā viņa bija krietni vien pieticīgāk tērpta, izvēloties sadriskātas džinsu bikses, mokasīnus un ziedu rakstiem rotātu blūzīti.

Ne vienu vien Comedy Club viesi un, protams, sanākušos fotogrāfus un fanu pūli aiz žoga pārsteidza Sobčakas un viņas vīra ierašanās uz Comedy Club jubilejas svinību noslēdzošo šovu - pāris bija izvēlējies uz sarkanā paklāja demonstrēt savas riteņbraukšanas iemaņas, kas tika novērtētas ar skaļām ovācijām.

Pēc viesošanās Jūrmalā Sobčaka savā Twitter profilā priecājusies par kādu patīkamu pārsteigumu - kad viņa svētdienas vakarā Dzintaru koncertzālē sanākušajiem viesiem prasījusi, vai te kāds skatās viņas vadīto telekanālu Дождь, pacēlies "roku mežs".


Написать комментарий