Aizvadīts ielu basketbola čempionāta 2. posms

foto: facebook.com
foto: facebook.com

3. augustā pie Daugavpils 6. vidusskolas norisinājās Daugavpils ielu basketbola čempionāta 2. posms, kas pulcēja 18 meiteņu un puišu komandas, ziņo Sporta pārvlades portāls.

Otrais no pieciem paredzētajiem posmiem šoreiz nesapulcināja tik lielu dalībnieku skaitu, taču spēles visās grupās bija spraigas. Visvairāk komandu pieteicās dalībai vīriešu vecākajā grupā, kur par godalgotajām vietām cīnījās astoņas komandas.

Pārliecinoši visu turnīru aizvadīja IVS-D komanda, kas uzvarēja savā apakšgrupā, bet pusfinālā pārspēja „Reebok” – 13:12. Šajā spēlē viss izšķīrās jau pēc pamatlaika beigām, kad izdevās iemest soda metienus. Otrajā pusfināla „Milf” pārsteidza „Ushki”, pieveicot oponentu ar 11:9.

„Ushki” vēl vienu vilšanos sagādāja cīņā par trešo pozīciju, pēdējā minūtē nenoturot piecu punktu pārsvaru pret „Reebok” – 12:15! Finālspēlē IVS-D slikti sāka (0:3), bet turpinājumā viegli apspēlēja „Milf” ar rezultātu 19:5. Uzvarētāju sastāvā spēlēja Ivans Gļeba, Vasīlijs Naumovs, Māris Umbraško un Paulis Mozulis.

Jaunākajā grupā vīriešiem pirmā vieta „Trīs musketieriem”, kas apsteidza Špoģus. Uzvarētāju godu ieguva Kaspats Bebrišs, Aleksandrs Tarasovs, Dinārs Liepiņš, Kalvis Kirejevs.

Meitenēm vecākajā grupā triumfēja „Alise+” ar Olgu Lakomko, Annu Kovaļovu, Kristīni Egli un Marinu Stankeviču sastāvā. Jāpiemin, ka šī komanda spēlēja vienā turnīrā kopā ar jaunākās vecuma grupas puišiem un vidējās sieviešu grupas komandām. Vidējā grupā dāmām arī uzvara „Alise+” (Jolanta Rimša, Baiba Ķestere, Laura Gribuste).

Visjaunākajā grupā četru komandu konkurencē uzvarēja „Černaja boroda”, kas finālā ar 7:3 bija pārāka par „Tapočki Einšteina”. Interesanti, ka grupu turnīrā „einšteini” uzvarēja, bet finālā šo panākumu atkārtot neizdevās. Komandā spēlēja Ligita Golovko, Valērija Meinerte, Sofja Pimanova un Viktorija Ivanova.

Visas godalgoto vietu ieguvējas saņēma piemiņas kausus, medaļas un diplomus. Trešais posms paredzēts 24. augustā pie Daugavpils 16. vidusskolas. 


Написать комментарий