Policija nopratinājusi abus Stradiņa slimnīcas ugunsgrēkā cietušos; viens – joprojām intensīvajā terapijā

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Valsts policija kriminālprocesā, kas piektdien tika sākts saistībā ar ugunsgrēku Stradiņa slimnīcā, nopratinājusi abus cietušos vīriešus, portālam “Delfi” sacīja policijas Rīgas reģiona preses pārstāve Ance Rozīte.

Norādot uz izmeklēšanas interesēm, Rozīte atturējās atklāt liecību saturu. Pēc viņas teiktā, patlaban noteiktas dažādas ekspertīzes, kuru rezultāti varētu būt zināmi ne ātrāk kā pēc mēneša. Tad arī varētu būt lielāka skaidrība par iespējamiem ugunsgrēka cēloņiem.

Stradiņa slimnīcas ugunsgrēkā smagāk cietušā vīrieša veselības stāvoklis ir stabils, taču viņš aizvien atrodas intensīvās terapijas nodaļā, portālam "Delfi" pastāstīja Rīgas Austrumu klīniskā universitātes slimnīcas Sabiedrisko attiecību daļas vadītājs Normunds Beļskis.

Negadījumā cietušā - 70 gadus vecā slimnīcas darbinieka - veselības stāvoklis raksturojams kā "smags, bet stabils", atsaucoties uz Apdegumu centra vadītāja teikto, pauda Beļskis. Viņš uzsvēra, ka apdegumu ārstēšana nekad nav ātrs process.

Savukārt otrs ugunsgrēkā cietušais Stradiņa slimnīcas personāla pārstāvis, 47 gadus vecs vīrietis, no slimnīcas ir izrakstīts.

Jau vēstīts, ka piektdienas rītā Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcā Rīgā izcēlās ugunsgrēks, kuru dienas laikā izdevās lokalizēt un liesmu postītajā 32.korpusā atsākt slimnieku uzņemšanu. Ugunsgrēkā cieta divi, bet tika evakuēti 17 cilvēki.

Ziņots arī, pēc piektdienas ugunsgrēka svētdien Stradiņa slimnīca atsākusi darbu ierastā režīmā, sniedzot neatliekamo medicīnisko palīdzību, plānveida operācijas un ambulatorisko palīdzību pilnā apjomā.

Portāla "Delfi" piedāvāto negadījuma teksta tiešraides arhīvu un notikumu fotoreportāžu var skatīt šeit.


Написать комментарий