Daugavpils mērs aicina ticēt komisiju priekšsēdētājam, kas pārbauda “Daugavpils siltumtīkli” un “Daugavpils ūdens”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēc tam, kad Daugavpils domes divu komisiju, kas radītas uzņēmumu “Daugavpils ūdens” un “Daugavpils siltumtīkli” pārbaudei, priekšsēdētājs Jevgeņijs Carevs un viens no komisijas locekļiem Jurijs Zaicevs sniedza pretrunīgas ziņas par to, vai ir sākušas strādāt komisijas, portāls Gorod.lv prasīja mēram Jānim Lāčplēsim komentēt šo situāciju.

„Es domāju, ka pilnīgu informāciju jums var sniegt komisijas priekšsēdētājs. Manā rīcībā ir informācija, ka abas komisijas ir uzsākušas savu darbu, tās bija uzņēmumos, saņēma dokumentāciju, pētīja situāciju,” ziņoja Jānis Lāčplēsis.

Atgādināsim, ka abas komisijas vadīja Jevgeņijs Carevs. Grupā, kas pārbaudīja „Daugavpils siltumtīkli”, bija arī Jurijs Zaicevs, Jevgēnijs Drobots, Vasīlijs Marčenko, Iveta Mukāne, kas pārbaudīja „Daugavpils ūdens” – Sergejs Karatejevs, Vita Jakimoviča, Valentīna Krumpāne, Oksana Jeļina.

Kā iepriekš ziņoja J. Carevs, komisijas jau uzsāka darbu, kurš, starp citu, tiek realizēts praktiski uz brīvprātības principa, pie tam, kā atzīmēja deputāts, ir izvirzīti nopietni uzdevumi, cilvēki strādā ar pilnu atdevi, ar entuziasmu un vēlmi mainīt situāciju.
 


Написать комментарий