„Daugava” viesos nospēlē neizšķirti ar „Skonto”

foto: afisha.academ.org
foto: afisha.academ.org

Smscredit.lv Latvijas futbola Virslīgas kārtējā spēlē Daugavpils „Daugava” viesos prata noturēt neizšķirtu pret līderi Rīgas „Skonto” – 0:0, ziņo Sporta pārvaldes portāls. 

Spēle pret līdervienību bija ļoti svarīga no turnīra tabulas viedokļa, jo zaudējuma gadījumā daugavpiliešu izredzes pacīnīties par čempionu titulu kļūtu mikroskopiskas, savukārt uzvara ļautu pietuvoties līdz divu punktu deficītam. Pirmajā aplī savā laukumā Rīgai tika zaudēts ar 1:4.

Arī šoreiz bumbas kontroles ziņā „Skonto” bija pārāki un arī momentu izveidoja vairāk (bija trāpījums arī pa vārtu konstrukciju), taču uzlauzt Aleksandra Vlasova sargātos vārtus tā arī neizdevās. „Daugavai” labākais moments gadījās jau otrā puslaika kompensācijas laikā, kad Andrejam Kovaļovam pavisam nedaudz pietrūka, lai raidītu bumbu jau tukšos vārtos. Šoreiz pretinieku futbolists paspēja kavēt Kovaļovu.

Iegūtais punkts ļauj saglabāt izredzes uz pirmo vietu, taču atstatums no „Skonto” joprojām ir pieci punkti. Starp šīm divām komandām vēl ir arī „Ventspils” un Rīgas „Daugava”.

Latvijas 1. futbola līgā pie tehniskās uzvaras vajadzētu tikt BFC „Daugavai”, jo uz paredzēto spēli neieradās komandas pretiniece „Jūrmala-2”. 


Написать комментарий