Saņemti pirmie pieteikumi par piedalīšanos garāžas izpārdošanā

foto: strana.ru
foto: strana.ru

Jau iepriekš portāls Gorod.lv ziņoja, ka 10. augustā plkst. 12.00 Neformālās izglītības centra pagalmā notiks interesants pasākums – garāžu izpārdošana, kuru Daugavpilī vadīs jauniešu organizācija СКОПТР.

Viens no pasākuma organizatoriem Vladimirs Sklema portālam Gorod.lv pastāstīja, ka ir jau saņemti pirmie pieteikumi par piedalīšanos pasākumā, tomēr no jauniešiem tiek gaidīta lielāka atsaucība un aktivitāte.

Interesanti ir tas, kas visiem garāžas izpārdošanas pasākuma dalībniekiem ir iespēja pavadīt neparastu vakara turpinājumu. Vienā no Daugavpils nakts klubiem notiks kādas Izraēlas jauniešu grupas ”Bonafide” koncerts, viņiem šovasar ir Eiropas tūre, tādēļ viņi iegriezīsies arī Latvijā. Šīs grupas savdabīgums ir tajā, ka viņi atspoguļo daudzpusīgās mūsdienu sociālās un tehnoloģiskās izmaiņas ar elektroniskās mūzikas palīdzību. Šī iespēja var būt papildus stimuls, lai piedalītos garāžas izpārdošanā.

Atgādināsim, ka projekts ar nosaukumu „Гаражный хлам или самопал” ir vērsts uz to, lai apskatītu finanšu lomu tirgus attiecībās savādākā veidā, lai mainītu attieksmi pret naudu, pakalpojumiem, precēm, paskatītos uz tiem kā uz instrumentu, kas var nest apmierinājuma sajūtu, jo mūsdienās mēs ar bijību attiecamies uz nestandarta peļņas avotiem.

Lai piedalītos garāžas izpārdošanā, ir jāņem vērā tikai daži vienkārši noteikumi – ir atļauts pārdot lietotas preces, pie tam, jo tie ir neparastāki, jo labāk, kā arī pašdarinātas lietas, starp citu, publikai var piedāvāt apskatei savus talantus, uzstājoties ar muzikāliem priekšnesumiem, piedāvājot piedalīties konkursā vai rādot trikus. Visi jaunie un uzņēmīgie cilvēki, kas vēlas piedāvāt savas mantas vai pašdarinājumus, tiek aicināti pieteikties pa tālr: 22333171, starp citu, tur arī var uzzināt sīkāku informāciju par pasākumu.


Написать комментарий