Kā un kāpēc paģiru laikā ieteicams mīlēties

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Kā noskaidrojuši seksologi, izjūtot paģiras, cilvēki bieži vien jūt arī pastiprinātu vēlmi pēc fiziskas tuvības. 

Tā iemesls ir zemapziņā esoša vēlēšanās uzlabot savu pašsajūtu, vismaz uz brīdi aizmirstot par pārmērīgas alkohola lietošanas radītajām sekām, informē resurss "Cosmopolitan".

Tā kā alkohola lietošana pazemina testosterona līmeni vīrieša organismā, arī tavs partneris, jūtot pāris lieko kokteiļu radītās sekas, var izrādīt iniciatīvu mīlas priekiem, tādēļ, tā vietā, lai aizbildinātos ar slikto pašsajūtu, ir vērts sagādāt baudu jums abiem, kā arī parūpēties par labsajūtas hormona oksitocīna izstrādāšanos.

Mīlējoties paģiru laikā, ieteicams izvairīties no partnera orālas apmierināšanas, kā arī sarežģītām un fizisku piepūli radošām mīlēšanās pozām. Tā vietā izbaudiet maigus pieskārienus un glāstus, lēnus skūpstus un apskāvienus.

No mīlēšanās pozām mazāko piepūli radošāko ir tā dēvētā "Karotītes" poza, kas ļaus ar partneri kustēties vienā ritmā, tai pat laikā nezaudējot mīlēšanās intensitāti. Šī ir arī viena no intīmākajām pozām, kas stiprina savstarpējo saikni, sakļaujot augumus un ļaujot tavam mīļotajam vīrietim tevi apskaut un maigi skūpstīt kaklu.

Tāpat mazāk spēka varēsiet patērēt, mīlējoties sēdus. Iekārtojies savam partnerim klēpī, ļaujot viņam atbalstīties pret spilveniem vai sienu un tad atspiežoties ar savu augumu pret viņa krūtīm. Varat viens otru apskaut, kustoties lēnām ritmā un izbaudot glāstus.

Bet, ja mīlēšanai tomēr trūkst spēka, izmantojiet iespēju izbaudīt mieru un glāstīt viens otru. Arī pieskārieni un skūpsti jums sagādās baudu, liekot aizmirst par galvassāpēm vai nelabumu, iesaka "Cosmopolitan".


Написать комментарий