Tiek plānots, ka Daugavpils cietoksnī līdz vasaras beigām tiks pārlikts bruģakmens

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” Tehniskās nodaļas vadītājs Vadims Semoņenko paziņoja, ka Daugavpils cietoksnī pabeigti daži būvdarbi, notika šo objektu apsekošana un tika fiksēti defekti.

Pēc speciālista vārdiem, tika veikta fotofiksācija, sastādīts defektu novēršanas plāns, garantijas darbi tika sadalīti divos posmos.

Pirmā posma ietvaros tiks novērsti ietvēs un veloceliņos esošie trūkumi. Otrā posma ietvaros tiks novērsti braucamās daļas defekti – tiks izlīdzināts ceļa segums, nomainīts bruģakmens, kas dažās vietās tika ielikts nekvalitatīvi. Tiek plānots, ka darbi tiks pabeigti līdz šī gada augusta beigām.

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns paskaidroja, ka būs jāremontē puse no ieliktā seguma, kopējā bojātā seguma platība esot ap 1 000 m2.

Žurnālistiem parādīja, kur tieši notiks papildu remontdarbi. Lai izvairītos no šāda veida situācijām, remontdarbi tiks veikti tikai, ja gaisa temperatūra būs vismaz +10 grādi pēc Celsija skalas.

Kā jau tika ziņots, firma „Binders” cietoksnī veica remontdarbus komunikāciju nomaiņas projekta ietvaros, darbi tika veikti ziemā, un tas ietekmēja darbu kvalitāti. Konstatētie trūkumi tiks novērsti uz firmas rēķina.
 


Написать комментарий