Daugavpils novada jauniešus aicina pieteikties dalībai pasākumā „Atpūta +Sports”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

26.-27.jūlijā Laucesas pagasta atpūtas bāzē „Ezerkrasti” otro reizi norisināsies Daugavpils novada jaunatnes pasākums „Atpūta + Sports”, visi interesenti tiek aicināti piedalīties tajā.

Daugavpils novada domes jaunatnes projektu koordinatore Iluta Kriškijāne pastāstīja portālam Gorod.lv, ka dalībai pasākumā var pieteikties līdz 22.jūlijam. Pasākumā var piedalīties komandas, kurām jāsagatavo mājasdarbs – jāizgatavo peldlīdzeklis, kas izturētu viena cilvēka svaru. Pasākuma gaitā notiks peldlīdzekļu konkurss, žūrija vērtēs gan to oriģinalitāti, gan konstrukcijas izturību.

Pasākums „Atpūta +Sports” sāksies 26.jūlijā plkst.18:00, tādēļ dažādi izklaides un sporta pasākumi notiks arī 27.jūlijā. Jaunieši piedalīsies stafetēs, volejbola turnīrā, spēlēs ūdens polo u.c.

Atgādināsim, ka pērn pasākumā piedalījās jaunieši no Lauceses, Maļinovas, Vaboles, Līksnas, Skrudalienas, Tabores, Demenes, Sventes, Biķernieku un Višķu pagastiem. Laika apstākļi bija ļoti labvēlīgi: spīdēja saule, un jaunieši varēja ne tikai pasportot, bet arī pasauļoties ezera krastā.


Написать комментарий