Daugavpils un rajona pirmklasniekiem dāvina atstarotājus

Septembra beigās un oktobra sākumā Daugavpils pilsētas un rajona pirmklasnieki saņems atstarotājus, kurus viņiem sagādājuši pilsētas uzņēmēji


“Akcijā kopēju sadarbības formu radušas Daugavpils un Daugavpils rajona Izglītības pārvaldes, Daugavpils Ceļu policija, tirdzniecības parks “Solo” un Daugavpils Universitāte”, informēja akcijas rosinātājs, kompānijas “13.STĀVS” direktors Harijs Vucins. Akcijas iniciatori, H.Vucina vārdiem runājot – “apvienojuši ieinteresētās puses- vieniem pirmklasnieki, citiem zināšanas, vēl citiem iespēja sagādāt atstarotājus.”

Akcija norisinās gan septembra – drošības mēneša, gan arī oktobra sākumā gaidāmās drošības nedēļas, laikā. “Jau tradicionāli, kopš septembra sākuma notiek pirmo klašu skolēnu teorētiskā informēšana par ceļu satiksmes noteikumiem”, pastāstīja Daugavpils pilsētas Ceļu policijas nodaļas priekšnieks Aleksandrs Linkevičs, “uz katru skolu izbrauc Ceļu policijas darbinieki, kur pirmklasniekiem nolasa lekcijas par galveno, kas būtu jāzin dodoties uz skolu un uz mājām”.
Savukārt, “3.oktobrī sākas Drošības nedēļa, kuras laikā skolās kopīgi ar Ceļu policiju, notiks dažādas aktivitātes.”, informēja Daugavpils Izglītības pārvaldes vadītājs Jānis Dukšinskis. Arī Daugavpils rajona Izglītības pārvaldes vadītāja Irēna Bulaša, atzīst, ka šāda sadarbība ir nozīmīga, jo šogad rajona pirmklasniekiem tā ir vienīgā iespēja tikt pie atstarotājiem.
Daugavpilī atstarotājus saņems 868, bet rajonā 297 pirmklasnieki.

29.09.2005 , 14:33

Viesturs Rencis, 13.STĀVS projektu vadītājs


Темы: ,
Написать комментарий