Vadības maiņa nekādi neietekmēs uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” darbu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā ziņots, pirmdien, 4.februārī, pamatojoties uz Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja lēmumu PAS „Daugavpils siltumtīkli” akcionāru sapulcē tika pieņemts lēmumus atcelt no amata uzņēmuma valdes locekli Māri Laudiņu.

Par valdes locekli uz laiku tika iecelts Domes izpilddirektora vietnieks Valērijs Kononovs, kurš portālam Gorod.lv paziņoja, ka viņa uzdevums ir nodrošināt uzņēmuma stabilu darbu.

„Esmu uz laiku iecelts par valdes locekli un mans uzdevums ir nodrošināt uzņēmuma stabilu darbu, lai tā kolektīvs strādātu mierīgā gaisotnē un tiktu saglabāti visi darbinieki. Algas, nodokļi, maksājumi piegādātājiem tiks izmaksāti savlaicīgi. „Daugavpils siltumtīkli” joprojām sniegs pakalpojumus iedzīvotājiem. Jāpabeidz apkures sezona un jādomā par turpmāko attīstību”, - pastāstīja Valērijs Kononovs.

Viņš cer, ka šajā amatā atradīsies neilgu laiku un drīzumā tiks iecelts jauns uzņēmuma vadītājs, kurš būs ne tikai speciālists savā jomā, bet arī labs administrators.

Pēc Žannas Kulakova vārdiem, līdz situācijas noskaidrošanai Māris Laudiņš strādās par uzņēmuma galveno enerģētiķi, jo šis darbs viņam ir labi zināms.


Написать комментарий