Rēzekne sirmgalvi un daudzbērnu ģimenes turpmāk varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas 3

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Stājušies spēkā saistošo noteikumu „Par braukšanas maksas atvieglojumiem Rēzeknes pilsētas sabiedriskajā transportā” grozījumi, informē Rēzeknes pašvaldības portāls.

Tie paredz tiesības pensionāriem, kas ir vecāki par 75 gadiem, un daudzbērnu ģimeņu bērniem izmantot pilsētas sabiedrisko transportu bez maksas.

Kā informēja Rēzeknes pilsētas domes Pilsētas saimniecības pārvaldes Satiksmes organizācijas inženiere-ekonomiste Tatjana Botušanska, lai varētu izmantot šos atvieglojumus, pilsētas sabiedriskajā transportā pensionāriem, kas vecāki par 75 gadiem, būs jāuzrāda braukšanas apliecības. Savukārt daudzbērnu ģimeņu bērniem jāuzrāda braukšanas mēnešbiļete un Rēzeknes pilsētas pašvaldības daudzbērnu ģimenes bērna apliecība. Braukšanas apliecības un mēnešbiļetes varēs saņemt no 7. līdz 28. februārim Rēzeknes pilsētas domē, 124a kab. no plkst. 10.00 līdz 14.00.

Vēršam uzmanību uz to, ka turpmāk pirmsskolas vecuma bērniem, lai turpinātu bez maksas izmantot pilsētas sabiedrisko transportu, arī būs nepieciešama braukšanas mēnešbiļete.

Pensionāriem, kas ir vecāki par 75 gadiem, lai saņemtu braukšanas apliecību, nepieciešama Pensionāru dienas centra izsniegtā pensionāra apliecība un 3x4 cm fotogrāfija. Daudzbērnu ģimeņu bērni braukšanas mēnešbiļetes varēs saņemt, uzrādot daudzbērnu ģimenes apliecību. Pirmsskolas vecuma bērniem braukšanas mēnešbiļetes tiks izsniegtas, uzrādot dzimšanas apliecību un izziņu par dzīvesvietas deklarāciju.

Jautājumu gadījumā var vērsties Iedzīvotāju apkalpošanas centrā (Rēzeknes pilsētas domē, Atbrīvošanas alejā 93, 124. kab., tālrunis 646 07609), pie Satiksmes organizācijas inženieres-ekonomistes Tatjanas Botušanskas (tālrunis 646 07684) vai pie SIA „Rēzeknes satiksme” tehniskā direktora Alekseja Vasiļjeva (tālrunis 646 24270).


Написать комментарий

Kā Rēzekne izmantos to vienu sirmgalvi un daudzbērnu ģimenes?????????

Bet par kādu cenu... Rēzeknes Dome būtiski pārmaksāja par šiem autobusiem,tādā veidā samazinot līdzekļus,kurus varēju novirzīt Rēzeknes soc.budžetam ! http://www.tv3.lv/content/view/15409/282/

Virsraksts nepareizi uzrakstiits

Написать комментарий