Jaunieši no Daugavpils piedalījās karatē turnīrā Madonā

foto: futurity.org
foto: futurity.org

Nelielajā Latvijas pilsētā Madonā norisinājās augsta ranga karatē turnīrs, informē Sporta pārvaldes portāls,.

Vairāk nekā 250 jaunie karatisti no 25 karatē klubiem (kopumā tika pārstāvētas 5 valstis) cīnījās par balvām KATA un KUMITE kategorijās. Tas bija pirmais turnīrs Latvijā, kas tika organizēts pēc jaunajiem WKF (World Karate Federation) noteikumiem, kas stājās spēkā 2013. gada 1. janvārī.

Pārbaudīt savus spēkus pēc jaunajiem noteikumiem devās bērnu – jauniešu komanda no Daugavpils Karatē Akadēmijas “LFSKA”. Lieliski ar izvirzītajiem uzdevumiem tika galā komandas līderi: Ēriks Medņikovs, Deniss Kuranovs, Alisa Ivaņko, Aleksandra Petrovska, Vladislavs Kaveckis, Nikolajs Romancevičs un Aleksandra Lebedeka. Viņi visi uzrādīja augstus rezultātus visvairāk pārstāvētajās turnīra kategorijās (pa 25 – 35 cilvēkiem kategorijā), kļūstot par medaļu ieguvējiem vai iekļūstot stiprāko pieciniekā. Īpaši izcēlās Ēriks Medņikovs, izcīnot 3. vietu KUMITE un 5. vietu KATA kategorijās.

Lielu un atbildīgu darbu paveica arī Akadēmijas Meistari (M. Kirejevs, S. Ivaņko un M. Špiļevojs), kas turnīrā piedalījās kā arbitri. Viņu kompetentais viedoklis un autoritāte nodrošināja lielāku objektivitāti.

Karatē Akadēmijas “LFSKA” administrācija pateicas mūsu jauno karatistu ģimenēm par palīdzību un atbalstu turnīra laikā! 


Написать комментарий