Jauniešu 4.Ziemas sporta spēlēs par čempioniem kļuva Laucesas pagasta komanda

foto: dnd.lv
foto: dnd.lv

Pagājušajā sestdienā, 2.februārī, Daugavpils novadā Špoģos notika Jauniešu 4.Ziemas sporta spēles, kurās piedalījās liels komandu skaits - 16.

Pirmdien notikušajā preses konferencē Daugavpils novada domes jaunatnes lietu speciāliste Oļesja Ņikitina pastāstīja, ka minētais pasākums ļoti veiksmīgi atklāja jauniešiem veltīto pasākumu sezonu, atzīmējot, ka novada jauniešiem patīk sportot.

Visas komandas varēja sevi apliecināt dažādos konkursos. Disciplīnā „Velkam - aizvelkam” starp jaunietēm vislabākos rezultātus un pirmo vietu ieguva Jolanta Pļiska no Demenes. Starp jauniešiem pirmajā vietā ierindojās maļinovietis Sandris Mozulis.

Jautrajā biatlonā starp jaunietēm visveiklāk veica distanci un trāpīja mērķī Santa Jurkeviča no Biķerniekiem. Starp jauniešiem šajā disciplīnā pirmo vietu ieguva Vladislavs Stankevičs no Tabores.

Savukārt hokeja ripas metienos 1.vietu ieguva Lāsma Rubine un Jānis Kuriga no Vaboles. Braukšanā ar lielajām kamanām zeltu ieguva komanda no Laucesas. Braukšanā ar ragaviņām pirmie atkal bija nepārspēti laucesieši.

Slēpošanas stafetē 1.vietu ieguva Tabore. Komandu jautrajā stafetē pirmie bija kalkūnieši.

Kopvērtējumā olimpiskajā sešiniekā iekļuva Svente, Nīcgale un Vabole. Bronzu saņēma Demenes komanda, bet sudrabu – Līksna. Par 2013.gada Jauniešu Ziemas 4.Sporta spēļu čempioniem kļuva Laucesas pagasta jauniešu komanda.

O.Ņikitina atzīmēja, ka šāda veida pasākumus tiek plānots rīkot arī turpmāk.


 

 


Написать комментарий