8.februārī Rēzeknes novadā sāksies mini hokeja līga jauniešiem

foto: rezeknesnovads.lv
foto: rezeknesnovads.lv

Kā zināms Amerikas Savienotajās Valstīs norisinās NHL jeb Nacionālās hokeja līgas spēles. Taču šoziem, lai redzētu NHL, vairs nav jābrauc uz Ameriku, jo no 8.februāra NHL – Novada (mini) hokeja līga – sāksies arī Rēzeknes novadā. Parto informē novada portāls. 

Tiesa, spēlēs aicināti piedalīties nevis hokeja lietpratēji no Amerikas, bet gan Rēzeknes novada jaunieši, kuri sasnieguši 16 gadu vecumu un kuriem patīk un padodas hokeja spēle. Sacensības, atsevišķu vairāku turnīru veidā, notiks Rēzeknes novada pagastos izbūvētajos mini hokeja laukumos. Turnīri pamatā norisināsies pēc hokeja spēles noteikumiem. Spēles ilgums – divi puslaiki pa 10 minūtēm. Jāatzīmē, ka komandu spēlētājiem būs iespēja piedalīties arī individuālās meistarības sacensībās, pārbaudot metienu precizitāti, metienu ātrumu/tālumu, slidojuma ātrumu un citas prasmes. Par uzvaru katrā no individuālajām sacensībām komanda saņems papildus vienu punktu.

Pēc vairākiem turnīriem pagastos, četras labākās komandas tiks aicinātas uz finālturnīru „Final-Four” Daugavpils ledus hallē. Labākās komandas un spēlētāji noslēgumā tiks apbalvoti ar diplomiem, medaļām un balvām. Komandas ar četriem līdz desmit spēlētājiem jāpiesaka iepriekš līdz 7.februārim pa e-pastu, guntis.rasims@saskarsme.lv, norādot komandas nosaukumu, piemēram, „Lendžu Kači”, spēlētāju datus un tās pārstāvja kontakttelefonu. Pieteikums ar parakstiem jāiesniedz sacensību dienā līdz konkrētās komandas pirmās spēles sākumam.

Vairāk informācijas: Rēzeknes novada jaunatnes lietu speciālists – Guntis Rasims, tālr. 29492864.

Nolikums

Pieteikuma anketa


Написать комментарий