Marijampolē bokseriem četras medaļas

foto: top-5-runeta.blogspot.com
foto: top-5-runeta.blogspot.com

Vladislava Sokolova vadībā četri Daugavpils bokseri 1. un 2. februārī Lietuvas pilsētā Marijampolē piedalījās starptautiskā boksa turnīrā, kurā piedalījās arī sportisti no Čehijas, Lietuvas un Baltkrievijas, informē Sporta pārvaldes portāls.

21. starptautiskais V.Garbuļa piemiņas turnīrs boksā, kā jau katru gadu, sapulcināja ļoti spēcīgu dalībnieku sastāvu. Kopumā divās vecuma grupās (1995.-1996. dzimšanas gads un 1997.-1998. dzimšanas gads) par godalgām cīnījās 121 bokseris.

Svara kategorijā līdz 60 kilogramiem par absolūto čempionu kļuva Ēvalds Teikmanis, kurš pusfinālā pretinieku aizsūtīja nokdaunā, bet finālā pārspēja čehu pārstāvi.

Dmitrijs Zaharovs savā svara kategorijā finālā ar 1:2 piekāpās baltkrievam, kas 2012. gadā kļuva par Eiropas čempionu. Edgars Koržeņevskis arī ieguva otro vietu. Pusfinālā viņš uzvarēja lietuvieti (sadauzīja pretiniekam degunu) no Kauņas, bet finālā zaudēja mājiniekam.

Ritvars Šuļga savā svara kategorijā ieņēma trešo vietu. Mūsējo treneris Vladislavs Sokolovs nebija īsti apmierināts ar tiesāšanu, jo, piemēram, Zaharova finālcīņu ar baltkrievu tiesāja divi baltkrievu tiesneši, tādēļ izredžu uz panākumu praktiski nebija. Jebkurā gadījumā, šajā turnīrā galvenais ir gūt pieredzi, kā arī pārbaudīt savu varēšanu. Sokolovs piebilda, ka turpmāk vairāk jāstrādā pie fiziskās sagatavotības, jo ar tehniku viss ir kārtībā. 


Написать комментарий