Pateicoties modram iedzīvotājam, policisti aizturējuši iespējamo zagli

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Naktī uz 1.februāri Daugavpilī, Šaura ielā savās mājās kāds vīrietis pamanīja, ka nostrādājusi viņa transportlīdzekļa VW signalizācija.

Pamanot pa logu, ka nenoskaidrota persona uzdarbojās pie viņa auto, saimnieks izskrējis ārā, taču notvert zagli viņam neizdevās un viņš izsaucis policijas darbiniekus. Uz notikuma vietu operatīvi ieradās policijas norīkojums un jau pēc neilga iespējamais zaglis tika notverts.

Aizturētais 1987.gadā dzimušais vīrietis tiek turēts aizdomās triju automašīnu apzagšanā Šaura ielā, ko paspējis apzagt vienas nakts laikā. Lielāka daļa no transportlīdzekļiem nozagtu mantu, kas bija paslēptas netālu no nozieguma vietas, tika atrasta. Aizturētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums. Šī nav pirmā reize, kad vīrietis pārkāpj likumu – pērna gada decembrī viņš tika atbrīvots no ieslodzījuma vietas, kur izcietis sodu par analoģisko noziegumu izdarīšanu.

Par zādzību ar iekļūšanu (Krimināllikuma 175.panta 3.daļa) uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Par šādu pārkāpumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.


Написать комментарий