Latgales vidusskolu kausi sadalīti

foto: kraslava.lv
foto: kraslava.lv

Ir noskaidrotas 2013.gada Latvijas vidusskolu kausa izcīņas stiprākās komandas Latgalē, informē Krāslavas pašvaldības portāls.

31.janvārī Latgales astoņas spēcīgākās jauniešu vidusskolu izlases Krāslavas Varavīksnes vidusskolas sporta zālē sacentās par kausu un iespēju piedalīties kausa izcīņas finālsacensībās.


Priekšsacīkstes norisinājās divās apakšgrupās. Kaut spēles laiks bija saīsināts,  Krāslavas Valsts ģimnāzijas basketbolisti pārliecinoši spēja pieveikt Rēzeknes 1.vidusskolas, Baltinavas vidusskolas un Ilūkstes vidusskolas basketbola komandas.
Finālā mūsējiem pretī stājās Līvānu 1.vidusskolas komanda, kura par iekļūšanu finālā bija pieveikusi Daugavpils 15.vidusskolas, Dricānu vidusskolas un Preiļu Valsts ģimnāzijas komandas.

Interesantā cīņā, ar vairāk nekā desmit punktu pārsvaru, spēcīgāki izrādījās mūsējie! Latgalē esam labākie, tagad priekšā Latvijas vidusskolu kausa izcīņas fināls!

Jaunietes sacentās Krāslavas pamatskolas sporta zālē. Uz sacensībām ieradās septiņu vidusskolu komandas.

Par pirmo vietu visspraigākā cīņa izvērsās starp Preiļu Valsts ģimnāzijas un Daugavpils 12.vidusskolas komandām. Finālcīņā svaru kausus savā labā izdevās nosvērt Preiļu basketbolistēm un Latgales kauss – viņām!

Apsveicam! Veiksmi Latvijas  finālā novēlam abām komandām no Latgales!


Написать комментарий