Bez jumta un logiem esošās „Saules skolas” rekonstrukcijas darbi tiks atjaunoti tikai nākamgad

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Mākslas vidusskolas „Saules skolas” rekonstrukcijas darbi tiks atjaunoti tikai nākamgad, ziņo Daugavpils pilsētas domes izpilddirektors Andrejs Kursītis. Līdz tam brīdim tiks pabeigta tehniskā projekta izstrādāšana un izsludināts konkurss par rekonstrukcijas darbu veikšanu.

Atgādināsim, ka darbu beigšanas termiņš tika pagarināts sakarā ar līguma laušanu ar firmu „Gādība”, kā arī to ietekmēja lēmums atteikties no ēkas trešā stāva būvniecības, sakarā ar ko tika veikti grozījumi tehniskajā projektā.

Šobrīd projektētāji nodarbojas ar tehniskā projekta („Saules skolas” infrastruktūras uzlabošanas un aprīkojuma modernizācijas pirmā posma) izstrādes pabeigšanu, kuram jābūt izstrādātam līdz decembra vidum. Pēc tehniskā projekta izstrādes pabeigšanas tiks izsludināts konkurss par būvdarbu veikšanu.

Jāatzīmē, ka jau tika ziņots, ka minētā projekta ietvaros tika izpildīti 40% no visiem darbiem. Pagājušā gada oktobrī uzsāktais projekts paredz divstāvu ēkas rekonstrukciju un 5 darbnīcu modernizāciju, kā arī mācību iestādes aprīkošanu ar jauniem datoriem, programmu nodrošinājumu un dažādu aprīkojumu.



Написать комментарий