Daugavpils „Saules skola” prezentēja ekoloģiskās mēbeles Rīgā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Nedēļas laikā Ķīpsalas izstāžu zālē norisinājās Starptautiskā mēbeļu un interjera izstāde „Baltic Furniture 2012”, kas ir nozīmīgs gada notikums, kurā piedalās ražotāji, pārdevēji, dizaineri, pircēji no dažādām valstīm.

Parku dizainam veltītajā izstādes sektorā tika prezentēti arī Daugavpils mākslas vidusskolas „Saules skolas” absolventu kvalifikācijas darbi.

„Saules skolas” pasniedzēja Dagnija Urča pastāstīja, ka šī gada izstādes galvenais akcents tika likts uz Baltijas valstīs ražotām daudzfunkcionālām, ērtām un kvalitatīvām mēbelēm. Daugavpilieši piedāvāja izstādes apmeklētāju uzmanībai kvalitatīvas un ērtas bērnu mēbeles.

Pēc pasniedzējas domām, visas piedāvātās mēbeles – mēbeles transformerus, šūpuļkrēslu, plauktiņus bērnu mantām un citus oriģinālus risinājumus – var izmantot bērnudārzos un skolās. Šīs mēbeles ir izgatavotas no cilvēkam draudzīgiem materiāliem (no vietējo ražotāju ražotā koka, finiera, auduma, ekoloģiskajām krāsām).

Izstādes apmeklētāji un dalībnieki atzīmēja jauno Daugavpils dizaineru un mākslinieku augstu profesionālo līmeni.

Atgādināsim, ka „Saules skolas” absolventu kvalifikācijas darbi dažu mēnešu laikā bija apskatāmi Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā, kā arī Otrā Starptautiskā investīciju foruma laikā.


Написать комментарий