Uzņemts filmas 'Fortūnas džentlmeņi' rimeiks

foto kadrs no fimas
foto kadrs no fimas

Režisori Aleksandrs Baranovs un Dmitrijs Kiseļevs nesen pabeiguši darbu pie filmas Fortūnas džentlmeņi rimeika uzņemšanas, kas norisinājās Izraēlā.

Baranovs un Kiseļevs jau kļuvuši populāri ar savam iepriekšējām, kopīgi veidotajām komēdijām Eglītes un Eglītes 2. Kiseļeva kontā ir arī fantastiskais trilleris Melnais zibens.

Kā vēsta Krievijas plašsaziņas līdzekļi, jaunās filmas producents ir pazīstamais režisors Timurs Bekmambetovs, un to laidīs klajā kompānija Bazelevs.

Jaunās filmas galvenais varonis būs bērnu centra darbinieks Aleksejs Treškins (Sergejs Bezrukovs), kurš izrādīsies bīstamā noziedznieka Smailika dubultnieks.

Saskaņā ar scenāriju Smailiks no muzeja nolaupa Kazahstānas nacionālo simbolu - Zelta kareivja bruņas, un par šo sižeta līniju jau kritiski izteikušies kazahu kinoļaudis. Vēlāk, apstākļu spiests, Treškins dodas palīgā policijai noziedznieka meklējumos.

Jaunajā Fortūnas džentlmeņu versijā filmējies arī Goša Kucenko, Antons Bogdanovs un Marina Petrenko. Filmas pirmizrāde paredzēta 2012. gada 27. decembrī.

Oriģinālo filmu 1971. gadā uzņēma režisors Aleksandrs Serijs, un galvenās lomas tajā atveidoja leģendārie aktieri Jevgeņijs Ļeonovs, Georgijs Vicins un Savelijs Kramarovs.

Rimeika uzņemšana Izraēlā beigusies jau augustā, bet prese par to uzzinājusi tikai septembra vidū. Savukārt tas, ka Fortūnas džentlmeņiem tiks uzņemts rimeiks, kļuva zināms jau 2011. gada vasarā.


Написать комментарий