Jelgavā nikns kravas auto šoferis vicina cirvi un dauza vieglā auto stiklu

foto tuatahiaxes.com
foto tuatahiaxes.com

Policija lūdz atsaukties aculieciniekus, kas redzējuši, ka Jelgavā Lielajā ielā kāds smagā auto vadītājs pa logu vicinājis cirvi to šoferu virzienā, kas mēģinājuši iespraukties blīvajā satiksmē, vēsta "Zemgales Ziņas".

Policija ziņo, ka viņš ne tikai plātījies pa logu, bet arī izkāpis no mašīnas un ar cirvi sitis pa kādas mašīnas stiklu.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece portālam "zz.lv" stāstījusi, ka par agresīvo kravas auto šoferi saņemta sūdzība no kādas sievietes. Trešdienas vakarpusē, kad uz Lielupes tilta abās braukšanas joslās izveidojies sastrēgums, kāds vīrietis ar cirvi rokās izkāpis no mašīnas, piegājis pie viņas stūrētā braucamā un ar cirvi divas reizes iesitis pa stiklu. Bojājumi gan neesot nodarīti.

Portāla "Zz.lv" aculiecinieks iepriekš vēstīja, ka trešdienas vakarā ap pulksten 17.30, braucot pa Lielo ielu centra virzienā, pie Driksas tilta viens šoferītis vicinājies ar cirvi no sava auto. "Tā laikam ir atbilde "rāvējslēdzēja" principam. Es arī braucu pa otro joslu, jo rinda pirmajā joslā sākās jau pirms krustojuma ar Brīvības bulvāri. Es ņēmu vērā nesen portālā zz.lv publicēto "Pilsētsaimniecības" ieteikumu – lai nebloķētu krustojumu, braukt pa otro joslu. Bet ne visi tā domā. Pat ņem rokā cirvi un vicinās gaišā dienas laikā," piedzīvotajā dalījās aculiecinieks Andris Saukums.

Policija aicina atsaukties gan Saukumu, gan citus notikušā aculieciniekus, zvanot pa tālruni 63004210 (darba laikā) vai jebkurā laikā policijas dežūrdaļai pa tālruni 63004202 vai 110.

Agresīvajam cirvja vicinātājam draud atbildība par huligānismu.

 

 


Написать комментарий