Lisabonas 'Sporting' iekļauta UEFA melnajā sarakstā

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Portugāles futbola čempionāta komanda Lisabonas "Sporting" iekļuvusi Eiropas Futbola federāciju apvienības (UEFA) melnajā sarakstā, par ko pati vienība pauž neizpratni, vēsta ārzemju mediji.

UEFA melnajā sarakstā tiek iekļautas komandas, kuras laicīgi nav samaksājušas nodokļus, ir parādā naudu citām komandām, kā arī vienības, kuras neveic sociālos maksājumus.

"Sporting", kas Portugāles čempionātā uzvarējusi 18 reizes, uzskata, ka UEFA ir pieļāvusi kļūdu, iekļaujot to sarakstā, jo visi šie maksājumi esot jāveic līdz 14.oktobrim.

"Nevarētu teikt, ka esmu priecīgs par šo situāciju," stāstīja komandas prezidents Luišs Godinju Lopess. "Es biju bēdīgs, ka "Sporting" iekļauta šajā sarakstā, bet tas viss ir neveiksmīgas komunikācijas rezultātā."

Lopess atzina, ka Lisabonas komanda ir parādā nelielu naudas summu citai komandai, bet pārējos maksājumus tā ir veikusi laicīgi.

UEFA melnajā sarakstā ir iekļautas arī tādas pazīstamas Spānijas komandas kā Madrides "Atletico" un "Malaga", kā arī Turcijas klubs Stambulas "Fenerbahce", Bukarestes "Rapid" no Rumānijas, Krievijas vienība Kazaņas "Rubin" un Serbijas klubs "Partizan".

 


Написать комментарий