Par siltumapgādi Ilūkstes pilsētā

foto metrzametrom.ru
foto metrzametrom.ru

Ilūkstes novada Pašvaldība veicot likumā noteikto pastāvīgo funkciju, organizē siltumapgādi savā administratīvajā teritorijā, kā arī veicina energoefektivitāti un konkurenci siltumapgādes un kurināmā tirgū. Pašvaldība vēlās organizēt iedzīvotājiem finansiāli izdevīgākus un lētākus komunālos pakalpojumus, tai skaitā siltumapgādi, informē Ilūkstes novada pašvaldība.

Ilūkstes pilsētā 2012.gadā siltumapgādi nodrošināja SIA „Ornaments” sniegtā pakalpojuma tarifs sastādīja 41,66 Ls par 1 MWh bez PVN. Šajā sakarā pašvaldība izsludināja nomas tiesību izsoli.

Saskaņā ar 2012.gada 10.septembra  pašvaldības nekustamā īpašuma „Katlu māja”, Jēkabpils ielā 16, Ilūkstē nomas tiesību izsoles rezultātiem SIA ”Ilūkstes siltums” ir ieguvis nomas tiesības un apņemas veikt siltumapgādi Ilūkstes pilsētā un koģenerācijas stacijas būvniecību ar nosacījumu, ka nekustamais īpašums tiek izmantots, lai efektīvāk nodrošinātu siltuma apgādi Ilūkstes pilsētā, ievērojot ka siltumenerģijas tirdzniecības tarifs par 1 MWh nedrīkst pārsniegt 33,00 Ls bez PVN pirms koģenerācijas stacijas ekspluatācijas uzsākšanas un 24,00 Ls bez PVN pēc koģenerācijas stacijas ekspluatācijas uzsākšanas. 


Написать комментарий