Latgales Centrālā bibliotēka aicina visus Daugavpils seniorus bez maksas apgūt datorprasmes

foto lcb
foto lcb

Jau trešo gadu Latgales Centrālā bibliotēka rīko Daugavpils senioriem domātus bezmaksas datorzinību kursus.

Bibliotēkas vadītājas vietniece Dzidra Stupāne paziņoja, ka 17.septembrī notiks jaunās sezonas pirmā nodarbība. Šie bezmaksas kursi ir diezgan pieprasīti Daugavpils senioru vidū – jau ir izveidojusies rinda no senioriem, kuri vēlētos apgūt datorprasmes un interneta lietošanu. Lai visi interesenti apgūtu datorprasmes, būs nepieciešami vismaz 6 mēneši.

Tāpat kā agrāk nodarbības notiks no rītiem dažas reizes nedēļā, tās norisināsies bibliotēkas datorzālē. 15 nodarbību laikā seniori tiks iepazīstināti ar jaunajām informācijas tehnoloģijām, apgūs darbu ar mapēm un failiem, iegūs pamatzināšanas Microsoft Office Word 2010 darbā ar programmatūras instrumentiem, iemācīsies ar Interneta palīdzību apmaksāt rēķinus, atrast pasaules tīmeklī nepieciešamo informāciju un domubiedrus, šādā veidā atbrīvojoties no vientulības. Iepriekšējā pieredze liecina, ka kursu dalībnieku vecums īpaši neietekmē teorijas un prasmju apguvi, jo seniori bija ļoti centīgi un atbildīgi skolēni.

Latgales Centrālā bibliotēka aicina visus Daugavpils seniorus, kas vēlētos iepazīties ar mūsdienu tehnoloģijām, pierakstīties bezmaksas datorkursiem pa tālruni 65476341 vai personīgi Latgales Centrālajā bibliotēkā 3.stāvā Rīgas ielā 22a.


Написать комментарий