'Prāta vētra' pēc Latvijas turnejas dosies koncertēt uz Krieviju

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Populārā Latvijas grupa "Prāta vētra" pēc lielās koncerttūres "Vēl viena klusā daba" mazliet atpūtīsies un jau rudenī dosies koncertēt uz Krieviju, piektdien LNT raidījumā "900 sekundes" pastāstīja grupas līderis Renārs Kaupers.

"Prāta vētrai" septembrī, oktobrī un decembrī paredzēti koncerti Rjazaņā, Maskavā, Ņižnijnovgorodā, Krasnojarskā, Sanktpēterburgā un Kaļiņingradā, liecina grupas koncertgrafiks. Tomēr Kaupers solīja, ka decembrī grupa viesosies arī pie tautiešiem Britu salās.

"Vairāk tās zvaigznes šobrīd ir sakritušas Krievijā, bet ar šo albumu tas varētu notikt arī citās valstīs, tostarp tādās, no kurām mēs pat negaidām. Piemēram, tagad Amerikā radiostacijās skan dziesma "Vēl viena klusā daba", "Šonakt neguļ tik daudzi", - kas zina, varbūt zvaigznes sakritīs arī tajā krastā," teica grupas ģitārists Jānis Jubalts.

Kaupers arī pauda cerību, ka līdz nākamajai lielajai koncerttūrei nebūs atkal jāgaida četri gadi, kā tas ir bijis pēdējā desmitgadē.

Jau vēstīts, ka "Prāta vētra" piektdien ar koncertu Skonto stadionā Rīgā noslēgs Latvijas koncerttūri, kas veltīta grupas jaunākajam albumam "Vēl viena klusā daba".


Написать комментарий