Liepājā septīto reizi ļaudis pulcēs 'Fontaine Festival'

foto delfi.lv
foto delfi.lv

No 10. līdz 12. augustam septīto reizi Liepājā notiks "Fontaine Festival", kura sauklis šogad būs "Cool In Hell", portālu "Delfi" informēja festivāla rīkotāji.

Festivāla idejas autors un galvenais rīkotājs - mūziķis un uzņēmējs Luijs Fonteins – festivāla viesiem šogad trīs dienu programmā sagādājis 30 ārzemju un latviešu grupu uzstāšanos.

Koncertu norišu vietu skaits paliks nemainīgs, mūziķi kāps uz "Gypsy Camp", kluba "Fontaine Palace", "Fire Bar", Prison" un "Acropolis" skatuvēm.

Šogad festivāla īpašie viesi būs pašmāju folkmūzikas grupa "Skyforger".

"Lielāks uzsvars tiks likts uz pasākuma teritorijas labiekārtošanu, lai publika bez rūpēm varētu izklaidēties un baudīt mūziķu priekšnesumus. Jau pērn zinošākais festivālu eksperts Latvijā – radio dīdžejs Toms Grēviņš atzina, ka "Fontaine Festival" ir labākās un tīrākās labierīcības, kādas jebkad līdzīgos pasākumos būtu redzējis. Šogad vēl vairāk tiks domāts par apmeklētāju ērtībām - būs ierīkotas arī dušas ar siltu ūdeni, telšu pilsētiņa/kempings un iekārtota vieta auto treileriem.

Pirmās 200 biļetes uz visām festivāla dienām varēs iegādāties par sešiem latiem vai septiņiem latiem ar iekļautu 6 latiem vai 7 latiem ar iekļautu telts vietu. Biļetes pieejamas "Biļešu serviss" kasēs un "Bezrindas.lv".


Написать комментарий