YouTube atjaunojis piekļuvi filmai „Latviešu leģions” 1

foto occupation.lv
foto occupation.lv

Aizsardzības ministrija informē, ka YouTube kanāla administrācija šorīt ir atjaunojusi apskatei Latvijas armijas YouTube video kanālā ievietoto filmu "Latviešu leģions". Filma atkal ir pieejama apskatei latviešu, angļu un krievu valodās, portālu gorod.lv informēja AM pārstāvis Airis Rikveilis.

Aizsardzības ministrija vakar nosūtīja kanāla administrācijai izsmeļošu skaidrojumu par vietnē izvietotā Latvijas armijas video kanāla mērķiem un uzdevumiem, kā arī tajā ievietot video materiālu saturu un kanālā pieejamās informācijas atbilstību YouTube izvirzītajiem ētikas standartiem.

Ministrija aicina visus interesentus apmeklēt aizsardzības informācijas portālu sargs.lv, kur iespējams noskatīties gan atjaunotās filmas, gan citus video materiālus par valsts aizsardzību, Latvijas vēsturi un citām nozares aktualitātēm.

Filma "Latviešu leģions", kuras scenārija autors ir vēsturnieks Uldis Neiburgs, ir viens no izsmeļošākajiem dokumentālajiem materiāliem par latviešu karavīru cīņām Vācijas bruņoto spēku sastāvā Otrā pasaules kara laikā. Filma stāsta par latviešu leģiona tapšanu, tā kaujas gaitām un dažādo vērtējumu mūsdienu sabiedrībā. Tajā izmantots plašs dokumentālo kinohroniku materiāls, intervēti bijušie leģionāri un sniegti vēsturnieku viedokļi.


Написать комментарий

ka var radit fasistus viniem tacu rokas lidz elkoniem asinis man kauns par to kas notiek Latvija