Svētku diena Aglonā

foto aglona.lv
foto aglona.lv

4. augustā aglonieši un Aglonas novada viesi – gan bērni, gan pieaugušie – piedalījās dažādajos sarīkojumos pasākumā „Aglonas novads un es tajā”, informē Aglonas novada pašvaldība. 

Jau no plkst.12.00 pie gleznainā Cirīša ezera krastiem visus priecēja radošās un sporta aktivitātes. Radošajās darbnīcās interesenti apguva jaunas prasmes un iemaņas, tika izveidotas gandrīz 80 rotas lietas – plastikas rokas sprādzes – un auduma rozes. Body-art darbnīca piedāvāja iemēģināt roku sejas apgleznošanas mākslā, bet fotosūrītī apturēt laika mirkli un iemūžināt sevi fotogrāfijā.

Sportiskā dzīves stila cienītāji varēja piedalīties sporta aktivitātēs, savukārt ģimenes kopā startēt orientēšanās sacensībās. Pludmales volejbols un ūdens stafetes pulcēja vairākus desmitus dalībnieku.

Vakarā Aglonas estrādē izskanēja koncertuzvedums. Skatītāju vērtējumam un priekam bija piedāvāts Aglonas jauniešu spēkiem veidots nopietni nenopietns koncertuzvedums „Tik dažādā mīlestība”, kurā bija izdziedātas, izdejotas un izrunātas visdažādākās cilvēku mīlestības izpausmes. Deju horeogrāfijas, dziesmu aranžējumus un fonogrammas jaunieši veidoja Guntas Gulbes vadībā. Koncertuzvedumā skanēja populāras latviešu un ārzemju dziesmas.

Noslēgumā dejas un lustēšanās turpinājās grupas “Migla”muzikālajā pavadījumā.

 


Написать комментарий