Jūlijā labākie Daugavpils “Daugavas” pārstāvji Jašins un Tabanovs

foto  fcdaugava.lv
foto fcdaugava.lv

Par jūlija labāko Virslīgas spēlētāju sporta žurnālistu balsojumā tika atzīts pussargs Sergejs Jašins, savukārt kā labākais treneris kļuva Ivans Tabanovs. Abi mēneša labākie pārstāv patreizējo kopvērtējuma līdervienību Daugavpils ''Daugava''.

Līdzīgi kā jūnija mēneša labākais spēlētājs Valērijs Šabala (Skonto FC), arī jūlija izcilnieks savu titulu nopelnīja ar pārliecinošu žurnālistu piešķirto punktu pārsvaru pār citiem izvirzītajiem kandidātiem. Sergejs Jašins, kurš Daugavpils FC ''Daugava'' komandai pievienojās vien jūlija sākumā, pilnībā attaisnojis uz sevi liktās cerības un vairāk - aizvadīto 3 spēļu laikā pussargs guva 4(!) vārtus, kā arī ar savu efektivitāti kaldināja uzvaras visās trijās spēlēs, kurās devās laukumā. Ja pirmajā Virslīgas čempionāta spēlē pret FK ''Ventspils'' Jašins laukumā izgāja vien iznākot uz maiņu 2. puslaikā, tad nākošie divi mači pret FK ''Daugava Rīga'' un JPFS/FK ''Spartaks'' tika uzsākti sākuma sastāvā, kā arī katras spēles laikā tika gūti 2 vārti, kas palīdzēja komandai izcīnīt punktus, kuri palīdz Daugavpils komandai joprojām saglabāt pārliecinošu kopvērtējuma līderpozīciju. Jāpiebilst, ka īsā laikā spēlētājs ir izpelnījies visas komandas uzticību, jo pēdējos mačos laukumā ir devies kā kapteinis.

Par mēneša labāko treneri tika atzīts Daugavpils FC ''Daugava'' treneris Ivans Tabanovs. Jau pieminētajām spēlēm, kurās dalību Virslīgas čempionātā ņēma Sergejs Jašins, klāt var skaitīt arī maču iepriekšējā mēneša nogalē, kad 30. jūnijā izbraukumā ar 2:0 tika uzveikta FB ''Gulbene'', līdz ar to komanda mēneša laikā Virslīgas čempionāta 4 spēlēs izcīnīja 4 uzvaras un joprojām turpina būt kopvērtējuma līdere. Nenoliedzami, daļa šī nopelna ir komandas galvenajam trenerim Ivanam Tabanovam.

Atgādinām, ka mēneša labāko spēlētāju nosaka žurnālistu balsojums, kuriem pievienojas Latvijas Futbola federācija un biedrība ''Latvijas Futbola Virslīga''. Mēneša labākā trenera noteikšana ir vien pēdējo divu minēto kompetencē.

Labākajam mēneša futbolistam un trenerim tiks piešķirta piemiņas balva un dāvana no Futbola veikala ''b.a.L.L.''. Šīs balvas maija labākajiem tiks pasniegtas nākošās mājas spēles laikā.

07.08.2012 , 20:00

sportacentrs.com


Написать комментарий