Noskaidroti ‘’Mis un Misters Rēzekne 2012’’

foto no pasākuma organizatoru arhīva
foto no pasākuma organizatoru arhīva

Pēdējais konkurss, kas 2008. gadā notika Rēzeknē pilsētas svētku ietvaros, bija pēc kārtas piektais – jubilejas gads, pēc tam iestājās 4 gadu klusuma brīdis. Visu šo laiku konkurss nesa patīkamas atmiņas un cerības dzirksti, ka kādreiz mūs atkal priecēs pāris, kas lepni var nest Rēzeknes pilētas vārdu ne tikai Latvijā, bet, iespējams, arī pasaulē, informē Rēzeknes pašvaldība.

26. maijā Rēzeknē notika konkursa „Mis un Misters Rēzekne 2012” dalībnieku atlase. No pretendentiem, kas pieteicās konkursam, žūrija izvēlējās labāko desmitnieku, kas divu mēnešu laikā tika emocionāli un fiziski sagatavoti konkursa finālam.

Un jau 3. augustā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notika grandiozs šovs, kura tapšanas procesā milzīgu darbu ir ieguldījis konkursa horeogrāfs un režisors – Deniss Tumakovs (TV3 šova ‘’Dejo nost’’ uzvarētājs, konkursa ‘’Mis un Misters Latvija 2012’’ un ‘’Pilnība’’ horeogrāfs, ‘’Jaunas zvaigznes teātra’’ horeogrāfs, sacensību ‘’Summer Battles’’ organizators).

Konkursa noslēguma izgājienā ar savu balsi priecēja karstasinīgais itāļu dziedātājs Roberto Meloni. Meitenes bija ģērbtas graciozās kāzu kleitās no kāzu salona ‘’Žanna’’ un puiši glaunos kostīmos no modes apģērbu veikala ‘’JK Fashion’’. Pieminēsim arī to, ka pašu galveno balvu – pulksteni, kas tika pasniegts uzvarētājam un kroni ( roku darbu, kas tika īpaši izgatavots tieši šī konkursa uzvarētājai) sarūpēja kāzu salona ‘’Žanna’’ īpašniece. Bez tam visas dalībnieces saņēma pārsteiguma balvas no kāzu salona – elegantu bižutēriju. Pēc 4 gadu pārtraukuma konkurss atkal uzspīdēja kā swarovski kristāli uzvarētājas kronī.

‘’Mis un Misters Foto 2012’’ tika nominēts Ivans Smirnovs un Laima Studente. Kroni un dāvanas uz skatuves pasniedza ‘’Mis un Misters Rēzekne 2006’’ – Kaspars Krišāns un Maija Ivanova.

Titulu ‘’Vice-mis un Vice-misters Rēzekne 2012’’ saņēma Jānis Freibergs un Liliana Garkalne. Kroni un dāvanas uz skatuves pasniedza ‘’Misters Latvija 2011’’ – Kaspars Romanovs un konkursa ‘’Mis un Misters Balvi 2011’’ fināliste Evita Stepāne, kas ir pārstāvējusi Latviju starptautiskajā konkursā Ķīnā ‘’International Yachting Models 2011’’.

Un par ‘’Mis un Misters Rēzekne 2012’’ tika atzīti Artis Salinieks un Santa Seržante. Kroni un dāvanas pasniedza Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs un titula ‘’Mis Latvija 2010’’ ieguvēja Alise Miškovska, kas triumfēja Peru notikušajā skaistuma konkursā "Miss Model Intercontinental 2012".

Pateicoties Intas Fogeles pamudinājumam un Kristīnes Viļumas uzņēmībai šogad atdzima konkurss ‘’Mis un Misters Rēzekne’’. Kristīne ir konkursa ‘’E-Miss Latvija 2011’’ uzvarētāja, kā arī pārstāvējusi un nesusi Latvijas vārdu tālāk pasaulē starptautiskajā skaistuma konkursā Malaizijā ‘’Miss Tourism Internatinal World Final 2011’’, un palika nominēta kā ‘’Best in Talant Top10’’. Arī konkursa ''Mis un Misters Rēzekne 2012'' uzvarētājai Santai Seržantei sadarbībā ar aģentūru ''Mis Latvija'' būs sniegta iespēja pārstāvēt Latviju starptautiskā konkursā Ķīnā - ''Miss All Nations 2012''.

Žūrijas sastāvā bija Aleksandrs Bartaševičs – Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs, Inta Fogele – aģentūras ‘’Mis Latvija’’ direktore, Deniss Kiseļovs – DnB Rēzeknes filiāles direktors, Alise Miškovska – „Mis Latvija 2010’’, kas triumfējusi Peru notikušajā skaistuma konkursā "Miss Model Intercontinental 2012", Aivars Lucijanovs – SIA „Veselības studijas Freja Beauty’’ vadītājs, Edite Melehova – avīzes ‘’Panorama Rezekne’’ mārketinga projektu vadītāja, Sandija Sarkane – imidža dizainere, stila konsultante, Alīna Piragova – „Autoradio” reģionālās nodaļas vadītāja, Elvīra Erlecka – dziedātāja Roberto Meloni menedžere, Valentīns Jeremejevs –‘’Elier International’’ valdes priekšsēdētājs, Agrita Grosbarte – pedagoģe, psiholoģe un skaistuma eksperte, praktiķe no Rīgas.

Pasākumu vadīja Lauris Reiniks un Jenny May.

Dalībniekiem bija septiņi izgājieni, kuru laikā viņi kompetentajai žūrijai mēģināja pierādīt, ka katrs no finālistiem ir cienīgs būt par ‘’Mis un Misters Rēzekne 2012’’. Konkursa organizatore Kristīne Viļuma atzīst, ka šo divu mēnešu laikā padarīts milzīgs darbs un ieguldīts daudz pūļu, lai fināls būtu krāšņs un ikviens no skatītājiem dotos mājās gandarīts un ar cerību, ka šis kļūs par ikgadēju un neatņemamu kultūras pasākumu Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros.

Konkursa laikā tika noskaidroti arī vairāki strap-tituli:

Mis un Misters Talants – Ivans Smirnovs (kurš rādīja futbola Freestyle paraugdemonstrējumu un Santa Seržante, kas dziedāja Alicia Keys dziesmu ‘’Unthinkable’’ (I`am Ready) un spēlēja saksofonu),

Misters Cosmo un Mis FHM – Ivans Smirnovs un Liliana Garkalne,

Mis un Misters Fitness – Artūrs Voskāns un Evija Priževoite,

Skatītāju simpātija – Artūrs Voskāns un Evelīna Šaulīte,

‘’Mis un Misters Rēzekne 2012’’ iekšējais balsojums – Artis Salinieks un Santa Seržante

Daudzi no žūrijas locekļiem pasniedza savām simpātijām personīgi sagatavotas balvas:

Konkursa uzvarētāji saņēma individuālo treniņu dāvanu karti no pedagoģes, psiholoģes un skaistuma ekspertes, praktiķes no Rīgas Agritas Grosbartes. Darba mērķis ir pozitīva paštēla veidošana un personības pilnveides praktiski psiholoģiski treniņi virzīti uz savas būtības un talantu atklāšanu, komandas saliedētību un jaunas pieredzes iegūšanu. Jāpiemin arī tas, ka konkursa laikā bija notikuši vairāki semināri visiem 10 dalībniekiem.

Avīzes ‘’Panorama Rezekne’’ galvenais redaktors Valentīns Sergejevs un nakts kluba ‘’XS’’ vadītāja Anita Batņa pasniedza avīzes „Panorama Rēzekne” lasītāju simpātiju – Ivanam Smirnovam un Lilianai Garkalnei.

Sandija Sarkane uzvarētājiem pasniedza dāvanu kartes individuālā imidža izveidei, sevis pilnveidošanai.

Aivars Lucijanovs – SIA ’’Veselības studijas Freja Beauty’’ vadītājs pasniedza dāvanas.Deniss Kiseļovs – DnB Rēzeknes filiāles direktors pasniedza dāvanas.

Alīna Piragova – ‘’Autoradio’’ reģionālās nodaļas vadītāja pasniedza simpātiju balvu.

Konkursa ‘’Mis un Misters Rēzekne 2012’’ ietvaros notika arī fotogrāfu konkurss, kurā no 17 pretendentiem tika izvēlēti 5 jaunie talanti. Katram no fotogrāfiem tika izvēlēts finālistu pāris. Nedēļas laikā bija jāsagatavo 1 apstrādāta bilde. Fotogrāfam bija jārūpējas ne tikai par Make up, apģērbiem un frizūru, bet arī fotosesijas ideju. Piedalījās fotogrāfi: Juris Gedušs, Dmitrijs Bindemanis, Laura Viļuma, Kristīne Rancāne un Intars Uzulāns. „Konkursa Mis un Misters 2012 gada labākais fotogrāfs” noteica Udis Vilks. Un uzvarētājs ir – Laura Viļuma.


Написать комментарий