Jaunais Daugavpils Būvvaldes vadītājs tiks iecelts pēc mēra atgriešanās no atvaļinājuma

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jūnija beigās Daugavpils pilsētas dome bija izsludinājusi konkursu uz Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta Būvvaldes vadītāja amatu. Līdz 10.jūlijam šajā amatā piecu gadu laikā strādāja Valērijs Ļaksa.

Kārtējā preses konferencē pilsētas domē izpilddirektors Andrejs Kursītis pastāstīja, ka tika saņemti vairāk nekā 10 pretendentu pieteikumi uz Būvvaldes vadītāja amatu.

Šobrīd tiek izskatītas viņu kandidatūras, un pēc mēra Žannas Kulakovas atgriešanās no atvaļinājuma tiks pieņemts galīgais lēmums. Atgādināsim, ka Daugavpils mērs no 7. līdz 17.augustam atrodas atvaļinājumā, šajā laikā viņas pienākumus pilda pirmais vicemērs Vitālijs Azarevičs.

Saskaņā ar izsludinātā konkursa noteikumiem, potenciālajam būvvaldes vadītāja amata pretendentam ir jābūt ar augstāko profesionālo izglītību, jāpārvalda valsts valoda augstākajā pakāpē, vēlamas citu valodu zināšanas, kā arī jābūt vispusīgām zināšanām, kas nodrošina kvalitatīvu un profesionālu pienākumu izpildi.

Daugavpils Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta būvvaldes vadītāja pienākumu saraksts ir pietiekami nopietns. Pienākumos ietilpst: plānot un organizēt Būvvaldes darbu, palīdzēt darbā būvinspektoram - aktu par pieņemšanu ekspluatācijā sagatavošana, būvobjektu apsekošana uz vietas. Būvvaldes vadītājam arī jāizskata akceptēšanai iesniegtie būvprojekti, jāsagatavo akcepts vai motivētais atteikums, jāizskata iesniegumi par vienkāršotu renovāciju un jāsaskaņo dokumentācija, kā arī jāpieņem fiziskās un juridiskās personas.


Написать комментарий