Pilsētas svētku dienās – Pagalma komandu spēles futbolā

foto meetsebastian.com
foto meetsebastian.com

3. un 4. augustā Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros notiks Pagalma komandu 5. kausa izcīņas spēles futbolā 5x5. Piektdien plkst. 12:00 sāksies priekšsacīkstes, bet sestdien, 4. augustā plkst. 11:00 notiks finālspēles, informē Rēzeknes pilsētas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rēzeknes pilsētas jauniešu pagalmu komandas, kā arī Rēzeknes novadā dzīvojošo jauniešu komandas divās vecuma grupās tiek aicinātas piedalīties spēlēs: „A” grupā jaunieši no12 līdz 16 gadu vecumam (dzimušie 1995. gada jūlijā un jaunāki, ja spēlētāju vecums uz 2012. gada 1. augustu nav sasniedzis 17 gadus), un „B” grupā – no 8 līdz 11 gadu vecumam (dzimušie 2000. gada jūlijā un jaunāki, ja spēlētāju vecums uz 2012. gada 1. augustu nav sasniedzis 12 gadus).

Iesniedzot komandas pieteikumu dalībai turnīrā (pieejams portālā www.rezekne.lv) ir jānorāda komandas nosaukums, komandas dalībnieku vārdi, uzvārdi, dzimšanas dati un adreses, kā arī komandas kapteinis un viņa kontakttālruņa numurs. Katrā vecuma grupā turnīra uzvarējusī komanda tiks apbalvota ar kausu, pirmo trīs vietu ieguvēju komandu dalībnieki – ar diplomiem un medaļām. Atsevišķas balvas saņems arī labākie spēlētāji. Pieteikuma anketas var iesniegt Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvaldē līdz 30.jūlijam. Oficiāla turnīra prezentācija un izloze notiks 30. jūlijā, plkst.12:00.

Spēles notiks Rēzeknes pilsētas Sporta pārvaldes stadionā „Mini Pitch” laukumā.


Написать комментарий