ASV slepkavībā apsūdzēt pilots nozog lidmasīnu un nošaujas tajā

foto tips4travel.wordpress.com
foto tips4travel.wordpress.com

Par savas draudzenes slepkavību aizdomās turēts pilots otrdien ASV lidostā nozadzis lidmašīnu ar kuru aizbraucis līdz autostāvvietai un tad nošāvies, atsaucoties uz policiju, vēsta aģentūra "Reuters".

40. gadu vecais kompānijas "SkyWest Airlines" pilots Braens Hedglins pārrāpies pāri sētai nelielajā Santdžordžas lidostā Jutas štatā. Pēc tam pilots iekļuvis "SkyWest Airlines" lidmašīnā, iedarbinājis to un cauri lidostas nožogojumam iebraucis autostāvvietā un nošāvies. Kad policisti iekļuva lidmašīnā un atrada beigto pilotu, lidmašīnas dzinēji vēl darbojās.

Kolorado štata iedzīvotājs Hedglins bija atstādināts no pienākumu pildīšanas lidsabiedrībā, kad par viņu sāka interesēties policija saistībā ar 13. jūlijā notikušu 39. gadus vecas sievietes slepkavību.

Upure, kura ir Hedglina bijusī draudzene, tika atrasta nodurta savā mājā Kolorado štatā.

Policisti Hedglinu sāka meklēt jau piektdien un lūdza "SkyWest Airlines" kompānijai deaktivizēt viņa piekļuves kartes lidostas ēkām.

Policists, kurš devās apgaitā gar lidostas ārējo perimetru, ieraudzīja atstātu motociklu un uz drošības žoga uzmestu paklāju un sacēla trauksmi. Nelielā 50 pasažieriem paredzētā lidmašīna pēc incidenta ir bojāta, paziņoja lidsabiedrība.


Написать комментарий