Izmestais pa logu jaundzimušais tika nogādāts Jēkabpilī: bērna stāvoklis ir smags

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jaundzimušais, kuru vakar vakarā Daugavpilī māte izmeta pa otrā stāva logu, šonakt tika nogādāts Latgales perinatālā aprūpes centrā Jēkabpilī. Portālam Gorod.lv izdevies uzzināt, ka bērna stāvoklis šobrīd tiek uzskatīts pa smagu.

Perinatālā centrā paziņoja, ka bērns pie viņiem tika nogādāts ar daudziem sasitumiem, tāpēc viņi neuzņemas prognozēt, vai viņš varētu izdzīvot. Šobrīd jaundzimušajam tika veikti dažādi izmeklējumi un mediķi gaida rezultātus. Iedzimtas patoloģijas bērnam netika konstatētas. Mediķi ziņo, ka bērns ir piedzimis laikā, viņš nav neiznēsāts.

Savukārt, par to, kas gaida sievieti, kura uzreiz pēc dzemdībām šāda veidā nolēma tikt vaļā no bērna, pagaidām netiek ziņots. Šobrīd sieviete atrodas Daugavpils reģionālās slimnīcas dzemdību nodaļā.

Kā ziņo Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde, 37 gadus veca sieviete no sava dzīvokļa pa 2.stāva logu izmeta savu jaundzimušo bērnu (puiku), kuru tikko bija dzemdējusi mājās.

Pēc sievietes paskaidrojuma, viņai bērns nebija vajadzīgs. Sievietei ir garīgas attīstības traucējumi, citu bērnu viņai nav. Pēc pirmatnējās informācijas, viņa slēpa savu grūtniecību no apkārtējie.

Pēc notikušā jaundzimušais ar smagām traumām nodots mediķu aprūpē, arī dzemdētāja tika nogādāta slimnīcā. Policija uzsākusi kriminālprocesu par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību pēc Krimināllikuma 13.nodaļas.

Uzsāktā kriminālprocesa ietvaros policija turpina notikuma apstākļu un iemeslu izmeklēšanu.


Написать комментарий