Daugavpilī arestēta māte, kura izmeta savu jaundzimušu bērnu pa logu 2

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar, 17.jūlija, plkst.20:05 Cietokšņa mikrorajonā Hospitāļu ielā 2 no otrā stāva loga tika izmests jaundzimušais bērns.

Par notikumu aculiecinieci kļuva jauna sieviete, kura izdzirdēja sitienu pret zemi, sākumā nolēma, ka tā ir lelle. Pienākot tuvāk, viņa saprata, ka tas ir jaundzimušais puisēns, kuram vēl bija saglabājusies nabassaite. Pienākušie garāmgājēji izsauca ātro palīdzību un policiju. Līdz to atbraukšanai mikrorajona iedzīvotāji mēģināja palīdzēt jaundzimušajam – atnesa dvieli un paklāja to zem bērna; kāds jaunais cilvēks apsedza mazuli ar segu. Neskatoties uz traumām, bērns bija dzīvs – viņš elpoja un pat kustējās.
Ātrā palīdzība atbrauca diezgan ātri. Bērnam uzreiz tika sniegta pirmā medicīniskā palīdzība ātrās palīdzības mašīnā. Saskaņā ar policijas informāciju, līdz slimnīcai bērns nokļuva dzīvs.

Ieradušies policijas darbinieki devās dzīvoklī pie mātes-slepkavas. Tā izrādījās sieviete, kura atrodas uzskaitē psihiatriskajā slimnīcā, viņai ir piešķirta invaliditātes 2.grupa. Policijas darbiniekus viņa satika ar vārdiem: „Ko jūs te darāt? Man ir sieviešu darīšanas”. Sieviete izskatījās diezgan mierīga. Kriminālisti portālam Gorod.lv paziņoja, ka sieviete jūlija mēnesī bijusi pie ginekologa, kurš it kā neesot viņai paziņojis par grūtniecību. Savu rīcību sieviete izskaidroja ar to, ka bērns viņai nav vajadzīgs.

Sievietei sniedza medicīnisko palīdzību, pēc tam viņu nogādāja uz policijas iecirkni. Viņai tiks piemērota kriminālatbildība pēc īpašā panta, ņemot vērā viņas psihisko stāvokli.



Написать комментарий

Nevar saprast vai mazais palika dzīvs vai nē? Ļoti ceru, ka dzīvs, lūdzu, lūdzu...

Kaut mazulītis izdzīvotu, jo tomēr 9 mēnešus ir pavadījis puncī. Lai redz pasauli. Lai Dievs dod mazulītim spēku dīvot!

Написать комментарий