Pašvaldība lauzīs līgumus par Saules mākslas skolas ēkas un Arsenāla ēkas rekonstrukciju

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, nesen Daugavpils dome lauza divus līgumus ar firmu „Gādība” – līgumus par Vienības ielas un A.Pumpura ielas rekonstrukciju, kas tika veikta eiroprojekta ietvaros. No firmas pakalpojumiem tika atteikts, jo projekta realizācijas termiņš drīzumā beigsies, bet darbuzņēmējs netiek galā ar saviem pienākumiem.

Agrāk tika ziņots, ka pašvaldība uzmanīgi sekos līdzi darbiem visos objektos, kuros strādā minētā firma, un nepieciešamības gadījumā ir gatava lauzt attiecīgus līgumus. Kārtējā preses konferencē tika paziņots, ka tika nolemts lauzt līgumu ar firmu „Gādība” par darbu veikšanu eiroprojektu ietvaros – Saules mākslas skolas ēkas rekonstrukciju un būvniecības darbiem Arsenāla ēkā Cietoksnī, kur nākotnē atradīsies Marko Rotko centrs.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka jau tika izsludināta iepirkumu procedūra par darbu pabeigšanu A.Pumpura ielā un Vienības ielā, un pašvaldība rēķinās, ka rudenī darbi tiks pabeigti. Iepirkumi attiecībā uz darbu pabeigšanu citos firmas objektos tiks izsludināti tuvākajā laikā.

Pašvaldībai ir cerība, ka ar firmu „Gādība” nenāksies lauzt līgumu par sporta skolas siltināšanu, jo tur darbi ir gandrīz pabeigti.


Написать комментарий