'Prāta vētra' prezentē jaunu video un uzsāk starptautisku konkursu

foto A.Vītols
foto A.Vītols

Grupa "Prāta vētra" 9. jūlijā laiž klajā jaunu videoklipu otrajam singlam "Ko tu vēl domā?" un tā anglisko versiju "Don't You Get It" no albuma "Vēl viena klusā daba/Another Still Life" un izsludina starptautisku konkursu, portālu "Delfi" informē grupas menedžments.

Lai piedalītos konkursā, "Prāta vētras" oficiālajā "Facebook" lapā izvietotajā aplikācijā, ir jāpievienojas grupas sekotājiem, jādalās ar jaunā videoklipa vienu no versijām un jāaizpilda pieteikšanās anketa. Konkursā Latvijas iedzīvotājiem ir iespēja laimēt divas biļetes uz "Prāta Vētras" turnejas "Vēl viena klusā daba" noslēguma koncertu Rīgā, 17. augustā, "Skonto" stadionā, tikšanos ar grupu pirms koncerta (meet&greet) un dāvanu komplektu ar grupas suvenīriem.

Savukārt, vienam uzvarētājam no Amerikas Savienotajām valstīm, vienam no Krievijas un diviem no citām pasaules valstīm tiks segti arī ceļa izdevumi, viesnīca un organizēta ekskursija pa Rīgu. Mediju sadarbības partneri Latvijā ir radio "Star FM", Amerikā – mūzikas žurnāls "Filter" un Krievijā – "Nashe Radio". Konkurss ilgs no 9. Jūlija plkst. 9:01 līdz 19. Jūlija plkst. 15:59 pēc Latvijas laika.

Līdz ar videoklipa publiskošanu un konkursa izsludināšanu, "Prāta vētra" arī atklāj koncertturnejas "Vēl viena klusā daba" īpašos viesi - pašmāju poproka grupu "The Sound Poets". Grupas solists Jānis Aišpurs atzīst, ka "būt par iesildošo grupu Prāta Vētras koncerttūrē ir milzīgs, patiess prieks un arī izaicinājums. Ļoti patīkams izaicinājums."

Jau ziņots, ka turneja "Vēl viena klusā daba" norisināsies 28. jūlijā Jelgavā, 3. augustā Ventspilī, 5. augustā Saldū, 10. augustā Valmierā, 12. augustā Preiļos un 17. augustā Rīgā, "Skonto" stadionā.

"The Sound Poets" popularitāti ieguva ar singliem "Emīlija" un "Kalniem pāri" kas pagājušā gadā bija vienas no spēlētākajām dziesmām Latvijā. Pašlaik "The Sound Poets" strādā pie jauna materiāla.

Šobrīd uz koncerttūri "Vēl viena klusā daba" pieejamas biļetes stāvvietās Rīgā un Jelgavā par 15 latiem, pārejās pilsētās – 12 latiem. Koncerta dienā stāvvietu biļešu cena Rīgā būs 20 lati, Jelgavā 18 lati un pārejās pilsētās – 15 lati. Biļetes pieejamas www.eKase.lv, t/c "Spice" tirdzniecības centrā un koncertu norises pilsētu kultūras centros.

 


Написать комментарий