Statistikas dati.

Pagājušajā nedēļā (no 18.jūlija līdz 24.jūlijam) Daugavpils pilsētas un rajona policijas pārvaldē tika reģistrēti 189 notikumi, tostarp 4 zādzības no dzīvokļiem (4 atklātas), 2 automašīnu zādzības (2atrastas un 1 no tām jau atklāta), 2 laupīšanas (2 atklātas).


Reģistrēti 39 ceļu satiksmes negadījumi, no kuriem 6 negadījumos cieta 12 cilvēki un 1 gāja bojā. Par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem sastādīti 337 protokoli, no tiem: 23 tika sastādīts uz gājējiem un velosipēdistiem par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu, 6 uz autovadītājiem par transporta līdzekļa vadīšanu alkoholisko dzērienu reibuma stāvoklī un 2 velosipēdu vadītājiem par savu spēkratu vadīšanu alkohola reibuma stāvoklī.
Reģistrēti 42 noziedzīgi nodarījumi, atklāti 18. Sastādīti 337 administratīvie protokoli, no tiem 16 par sīko huligānismu, 51 par atrašanos sabiedriskās vietās reibuma stāvoklī. Administratīvi sodīti par cigarešu, alkohola un spirta tirdzniecību neatļautās vietās 11 cilvēki, par nelegālu alkoholisko dzērienu un spirta iegādāšanos 19 cilvēki.


Написать комментарий