Концерт вокальной группы FRAMEST

Концерт вокальной группы FRAMEST

Когда:
16.09.2017
17:00 — 18:30
Цена: 2.00 - 3.00 Eur
Где: Даугавпилс, Концертный зал Дома Единства (ул. Ригас 22a)

„Framest” sastāvā: Jānis ĶIRSIS, Mikus ABARONIŅŠ, Roberts MEMMĒNS, Beāte ZVIEDRE, Rūta DŪDUMA.

The Songbook ir grupas jaunākā programma, kas gaida savu klausītāju! Tā īpaša ar to, ka visi programmā iekļautie skaņdarbi ir mūsdienu latviešu komponistu jaundarbi, kas rakstīti speciāli FRAMEST. Lai pilnvērtīgi atspoguļotu vokālās grupas tehniskās un mākslinieciskās kvalitātes, radīt paliekošas džeza vērtības aicināti tādi komponisti kā Raimonds Pauls, Kārlis Lācis, Rihards Zaļupe, Kaspars Zemītis, Matīss Čudars un vēl vairāki citi.

Vokālā grupa FRAMEST pastāv kopš 2005. gada, to veido pieci profesionāli un daudzpusīgi dziedātāji. Grupa koncertējusi gan Latvijā, gan ārzemēs, tostarp Skandināvijas valstīs un Japānā. Lielāko atpazīstamību FRAMEST ieguvusi 2012. gada vasarā, piedaloties starptautiskajā jauno izpildītāju konkursā “Jaunais Vilnis”. Vokālās grupas repertuārs ir ļoti plašs. FRAMEST koncertos izskan gan pašu radīti, gan citu komponistu skaņdarbi – no klasikas un džeza līdz popmūzikai un citiem žanriem oriģinālos a capella izpildījumos.

Biļetes: Vienības nama koncertzāles kasē darba dienās no plkst. 16.30 līdz plkst. 18.30. Cena: 3.00 euro; skolēniem, studentiem un pensionāriem – 2.00 euro.